SHOPPING ISTAMBUL
6/6164
calendar_month 12 Dec 2007, 00:00
Cazare sejur Istanbul, Turcia
Denumire spatiu cazare: Shopping Istanbul, autocar, 3 zile
Tip cazare: Hotel-motel
Categorie cazare (stele): 3
Locatie
Tara: Turcia
Localitate: Istanbul
Pret / Sejur Istanbul, Turcia
: 121,00 EUR / persoana
Date de plecare sejur Istanbul, Turcia:
Dec: 06, 13, Jan: 10, 17
Perioada valabilitate oferta sejur Istanbul, Turcia:
Inceput oferta: Luni, 03 Decembrie 2007
Sfarsit oferta: Miercuri, 16 Ianuarie 2008
Masa inclusa sejur Istanbul, Turcia:
mic dejun
OFERTA sejur Istanbul, Turcia:
Joi - Vineri BUCURESTI - ISTANBUL
Plecare din Bucuresti la ora 20.00 pe traseul Bucuresti a Russe a Veliko Tarnovo a Edirne - Istanbul. Sosire la Istanbul vineri dimineata. Punem la dispozitia Dumneavoastra si in acelasi timp, pentru confortul Dumneavoastra, cele mai moderne autocare de 4* de Lux din piata romaneasca, astfel incat drumul pana la Istanbul sa fie comod si placut.
Vineri ISTANBUL - DESCOPERITI GRAND BAZAR
Zi libera pentru cumparaturi in Grand Bazar si Bazarul Egiptean. Grand Bazar dateaza din secolul XV si este in prezent cel mai mare si cel mai vechi bazar acoperit din lume, insumand aproape 4000 de magazine aranjate ca un labirint urias pe aproape 60 de stazi.
Principala strada comerciala a bazarului este denumita "strada de aur" pentru ca aici isi au magazinele comerciantii de bijuterii, in timp ce restul strazilor sunt dedicate magazinelor de imbracaminte, incaltaminte, accesorii, covoare, traditionalele delicii turcesti, etc.
De la ora 09.00 cand se deschide bazarul si pana la ora 19.00, ora de inchidere, intreaga zona este un adevarat furnicar.
Miile de oameni care alearga din magazin in magazin creeaza o atmosfera unica, pe care putin probabil sa o mai intalniti in alt colt al lumii.
Bazarul este vizitat zilnic de un numar impresionant de oameni: intre 250.000 si 400.000 de persoane iau parte la acest "spectacol" zilnic. Vanzatorii sunt foarte amabili si rabdatori chiar si cu cei mai nehotarati clienti.
Nu de putine ori va veti trezi "tarati" in magazine si serviti cu ceai si dulceata in timp ce vanzatorul isi prezinta marfa. Nu uitati ca aici totul se negociaza !! Seara, cazare si cina in Istambul, hotel de 3*.
Sambata ISTANBUL - GRAND BAZAR
Mic dejun la hotel. Dimineata, timp liber in oras pentru vizite individuale sau transfer la Grand Bazar si Bazarul Egiptean. Bazarul Egiptean este zona dedicata in special delicateselor si mirodeniilor turcesti si egiptene.
Este locul ideal de unde puteti cumpara dulciuri, condimente, ceaiuri, cafea, fructe confiate, etc. Bazarul se deschide la ora 08.30 si se inchide la ora 18.30 si se afla in continuarea Grand Bazar. Seara, dupa inchiderea magazinelor, plecare spre tara.
Duminica BUCURESTI
Sosire in Bucuresti dimineata.
INFORMATII IMPORTANTE
Tarifele au fost calculate pentru un grup minim de 40 de persoane. Pentru grupuri mai mici de 40 de persoane agentia isi rezerva dreptul de a modifica tariful sau de a anula excursia. La inscriere excursia se achita integral sau minim 50%, restul urmand a fi achitat cu cel putin 21 zile inainte de data plecarii. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin 14 zile inainte de data plecarii.
Documente de calatorie: pasaport valabil cel putin inca 6 luni de la data calatoriei sau cartea de identitate. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.
Servicii incluse sejur Istanbul, Turcia
- transport cu autocar NOU, clasificat cu maxim de 4* ;
- transferurile la Grand Bazar si Bazarul Egiptean;
- 1 noapte cazare cu mic dejun la Istanbul, hotel 3*;
- 1 cina la hotel;
- taxe de autostrada, parcari, etc.
Servicii neincluse
- asigurare medicala de calatorie (optional);
- taxa de viza (12 usd, aprox 10 euro, se obtine in vama);
- alte cheltuieli personale.
CONTACT:
Telefon: 031.100.21.94 / 021.319.02.92 int.1937
Fax: 021.319.02.95
email: office@romaniantourism.ro