studentie.ro  » timp-liber » vacante » Top 25 cele mai incantatoare orase de vizitat din Europa de Est. Ghici cine e pe primul loc!

Top 25 cele mai incantatoare orase de vizitat din Europa de Est. Ghici cine e pe primul loc!

Publicat: 05 Dec 2014 | Vizualizari: 4123

Un numar tot mai mare de destinatii exotice pierde teren in fata Europei de Est. Daca este sa ne gandim la tari ca Franta, Italia sau UK, realizam ca Europa de Est ne pune la dispozitie orase bogate in cultura si arhitectura medievala. Fara indoiala, turismul prinde tot mai mult contur in acest colt european.

Jurnalistii de la Lifehack.org au realizat un top cu cele mai incantatoare destinatii din aceasta zone pe care ar trebui sa le vizitezi si tu macar o data in viata. Hai sa descoperim impreuna surprizele de pe primele 2 locuri.

Andreea Catan
Foto: Lifehack.org25. Budapest, Hungary
24. Ionian Coast, Albania


23. Berat, Albania


22. Olomouc, Czech Republic


21. Prague, Czech Republic


20. Sarajevo, Bosnia and Hercegovina


19. Kotor, Montenegro


18. Vilnius, Lithuania


17. Tallinn, Estonia


16. Sofia, Bulgaria


15. Riga, Latvia


14. Moscow, Russia


13. Krakow, Poland


12. Warsaw, Poland


11. Ljubljana, Slovenia


10. Belgrade, Serbia


9. Orheiul Vechi, Moldova


8. Mljet Island, Croatia


7. Split, Croatia


6. Dubrovnik, Croatia


5. Skopje, Macedonia


4. Nida, Lituania


3. Bratislava, Slovakia

Capitala Slovaciei este, de asemenea, un oras vechi, de o grandoare medievala, cu strazi inguste, presate de restaurante si baruri. Daca ajungi in Bratislava, fii sigur ca vizitezi Castelul Bratislava, unde vei putea admira orasul de la inaltime. Capitala Slovaciei este vizitata foarte mult in perioada sarbatorilor de iarna, fiind faimoasa datorita pietei traditionale de Craciun.2. Sibiu, Romania

Sibiul, o alta mandrie a tarii noastre, te vrajeste de la prima vedere cu farmecul sau medieval, panoramice impresionante si mancaruri delicioase. Centrul sau istoric a fost construit pe doua nivele pietonale alaturi de cladiri istorice, case colorate si strazi cu piatra cubica.

Orasul este impanzit de cafenele, festivaluri si expozitii. Printe cele mai populare locuri din Sibiu se numara Muzeul Brukenthal, restaurantul Crama Sibiul Vechi si Turnul Sfatului, reusind sa claseze orasul pe locul 2 in topul estic european.1. Bucuresti, Romania

Nu te-ai fi asteptat, asa-i? Iata ca Bucurestiul nostru deschide topul oraselor uimitoare din Europa de Est. Un oras modern, dinamic, cu o istorie senzationala, micul Paris este gazda mai multor atractii, dintre care amintim Ateneul Roman, Arcul de Triumph si, cea mai vibranta dintre toate, Casa Poporului, a doua cladire mare din Europa, dupa Pentagon.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-01-15 00:00:00 - 2022-02-06 00:00:00