studentie.ro  » timp-liber » vacante » Top 3 destinatii perfecte de pe litoralul bulgaresc

Top 3 destinatii perfecte de pe litoralul bulgaresc

Publicat: 09 Apr 2015 | Vizualizari: 896

Gandul ne zboara deja la vacante cu miros de mare si nisip fierbinte, asa ca pornim deja in cautarea unui loc perfect pentru relaxare si distractie.. iar anul acesta Bulgaria se pare ca este iarasi in top prin preturile foarte bune si o multitudine de variante de cazare in diferite statiuni. Gasim aici peste 350 de kilometri de plaja iar statiuninile cele mai potrivite pentru vacanta sunt urmatoarele.

Sunny Beach

Una dintre cele mai pline de viata statiuni de pe litoralul bulgar este Sunny Beach. Cu o plaja cu nisip fin cu o lungime de aproape 8 kilometri, Sunny Beach este o statiune plina de hoteluri, restaurante si cluburi de noapte. Daca ziua linistea marii si frumusetea plajei incanta turistii odata cu venirea noptii statiunea trepideaza de forfota iar cluburile si teresele devin neincapatoare de tineri dornici de distractie. Nu uitati insa, o rezervare facuta din timp va face sa economisiti bani si sa alegeti dintre cele mai bune oferte in Bulgaria.

Nisipurile de Aur

Una dintre cele mai cautate statiuni din Bulgaria este Nisipurile de Aur. In apropierea de Varna, statiunea Nisipurile de Aur are una dintre cele mai frumoase plaje de pe litoralul bulgaresc. Statiunea este ideala atat pentru tineri cat si pentru familiile cu copii. In statiune gasim de asemenea terase si restaurante iar strada care poarta si denumirea de “Party street”, normal este chiar centrul distractiei din statiune.

Albena

Una din statiunile mai linistite din Bulgaria este Albena. In imediata apropiere de granita cu Romania, statiune ne incanta cu o plaja lata cu nisip fin galben si intrare lina in mare. Albena este in general frecventata de turisti in cautarea unui concediu relaxant in unul din hotelurile cu all inclusive din statiune. Incepand din vara anului 2014 in Albena s-a deschis aquaparkul Aquamania, aquapark care isi propune sa devina unul dintre cele mai mari din zona.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-01-28 00:00:00 - 2022-02-16 00:00:00