studentie.ro  » timp-liber » vacante » Travel: Ai da marea pe munte? Petrece 1 Mai pe Valea Ariesului!

Travel: Ai da marea pe munte? Petrece 1 Mai pe Valea Ariesului!

Publicat: 22 Apr 2015 | Vizualizari: 901

Cu siguranta ca tentatia de a pleca spre mare de 1 Mai este foarte mare, mai ales cand toata lumea din jurul tau isi face planuri zilele astea pentru aceasta destinatie. Dar daca esti irecuperabil indragostit de munte, cel mai frumos 1 Mai, tot la munte il vei petrece.

De aceea iti recomandam astazi Valea Ariesului din Muntii Apuseni, unde nu te vei plictisi de fel, date fiind numeroasele atractii turistice din aceasta zona. In plus, ti-am gasit si o varianta de cazare foarte atractiva, situata foarte aproape de multe dintre cele mai interesante obiective din Tara Motilor.
In functie de cat timp vei avea si de cat de dispus vei fi sa lasi lenevitul pentru drumetii prin imprejurimi, iti amintim ca in zona se afla, printre altele, celebra Rosia Montana si minele romane, Pestera Scarisoara, Cascada Miresei, Groapa Ruginoasa sau pestera pitoreasca Huda lui Papara.
In ceea ce priveste cazarea, iti recomandam Pensiunea Craiul, din satul Lunca, comuna Vidra, judetul Alba, o pensiune pitoreasca din lem si foarte prietenoasa cu mediul inconjurator, dar mai ales cu turistii care ii calca pragul. Situata in zona Arieseni din Apuseni, pensiunea este inconjurata de peisaje de vis pe care le vei putea admira in liniste in timp ce iti vei savura cafeaua de dimineata sau in timp ce vei bea un pahar de vin pe terasa, seara, sub cerul „invadat” de stele.
Cand te vei simti suficient de energic pentru a o lua din loc si a porni in drumetii prin imprejurimi, cele mai la indemana obiective vor fi: Cascada Pisoaia (aflata la 2,5 km departare de pensiune), Dealul cu Melci (unicat geologic constand intr-un recif de cochilii de melci pastrate in stanca), Cheile Vaii Morilor cu peisaje pitoresti, pesteri si avene, Casa Memoriala Avram Iancu sau Varful Muntele Gaina unde are loc in fiecare an faimosul Targ de Fete.
Daca esti gata sa dai marea pe o aventura montana, studiaza oferta speciala de 1 Mai a pensiunii Craiul din satul Lunca, aici.
Foto: infopensiuni.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-01-26 00:00:00 - 2022-02-08 00:00:00