studentie.ro  » timp-liber » vacante » Travel: Ai toate motivele sa te bucuri de mare la Eforie Nord!

Travel: Ai toate motivele sa te bucuri de mare la Eforie Nord!

Publicat: 06 Aug 2014 | Vizualizari: 623

Vara inca nu s-a terminat, asadar mai ai timp berechet sa te bucuri de o vacanta la mare (sau macar de un weekend) pana la venirea toamnei. Si pentru ca, pret de cateva saptamani v-am tot oferit “argumente” de pe litoralul romanesc pentru a va impulsiona sa faceti un drum la mare, nici astazi nu vom face exceptie de la regula si va vom recomanda Eforie Nord, a doua cea mai mare statiune de pe litoralul romanesc.

Spre deosebire de alte statiuni de la noi, Eforie Nord este deschisa pe tot parcursul anului, fiind renumita pentru tratamentele curative sau de infrumusetare care se pot face aici. In Eforie Nord se afla, printre altele si clinica Ana Aslan Helth SPA renumita pentru tratamentele si dotarile ei moderne.

In ceea ce priveste plaja, desi nu are nisipul la fel de fin ca Mamaia sau Constanta, aceasta are dimensiuni mari, intinzandu-se pe 4 kilometri lungime, si avand o latime care variaza intre 20 si 100 de metri. Faleza inalta din Eforie Nord este un loc excelent de promenada, de unde se poate admira marea departe de agitatia plajei.

Faptul ca statiunea a atras constant turisti datorita tratamentelor care se fac aici, a facut ca statiunea sa evolueze si sa se modernizeze de la an la an, astfel incat Eforie Nord sa devina astazi una dintre cele mai bune alegeri pe care le poti face pentru o vacanta pe litoralul romanesc.

Unul dintre obiectivele specifice statiunii este portul, Europa Yacht Club, primul port romanesc de agrement, unde poti lua lectii de scufundari sau de unde poti inchiria diverse ambarcatiuni pentru o plimbare pe mare.Foto: litoralturcia.ro

In cazul in care te gandesti sa iti indrepti pasii cat de curand spre aceasta statiune de pe litoralul romanesc, cauta mai jos un loc de cazare in Eforie Nord.Foto: ematour.ro


 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-01-21 00:00:00 - 2022-02-08 00:00:00