studentie.ro  » timp-liber » vacante » Travel: Bucura-te din plin de sporturile de iarna, la Vatra Dornei!

Travel: Bucura-te din plin de sporturile de iarna, la Vatra Dornei!

Publicat: 14 Ian 2015 | Vizualizari: 585

Bucovina este cu siguranta una dintre cele mai frumoase zone din tara noastra, iar Vatra Dornei este unul din locurile pe care trebuie sa le vezi odata ajuns aici pentru ca statiunea mai este numita, pe buna dreptate, si Perla Bucovinei.


Peisaje de vis, modalitati atractive de a-ti petrece timpul si tratamente cu ape minerale, aceasta este oferta cu care isi atrage stratiunea an de an turistii.


Pentru iubitorii sporturilor de iarna, Vatra Dornei devine iarna un adevarat paradis intrucat aici aveti la dispozitie un patinoar si cateva partii de schi, una dintre ele fiind printre cele mai cautate s cunoscute din Romania. Iata mai jos care sunt optiunile pe care aveti in Vatra Dornei pentru practicarea schiului:


1. Partiile de schi Parc 1 si Parc 2

Parc 1 este o partie cu o lungime de 900 de metri si un nivel de dificultate mediu, in timp ce Parc 2 are o lungime de 550 de metri fiind destinata schiorilor incepatori. Partia Parc 1 este una dintre cele mai vizitate din nordul tarii, beneficiind de nocturna si tunuri de zapada artificiala. Tot aici, in fiecare an se organizeaza Serbarile Zapezii.

2. Partie de schi Dealul Negru

Cu o lungime de 3 200 de metri si un nivel de dificultate mediu, Dealul Negru este a doua partie din Romania, fiind dotata cu tunuri de zapada artificiala si telescaun.

3. Partie de schi Veverita

Aceasta este cea mai noua partie de schi din zona, functionand din anul 2011. Partia, cu lungime de 850 de metri si un nivel de dificultate mediu beneficiaza de tunuri de zapada artificiala si nocturna. Accesul la instalatia de transport se face pe baza de skipass.

4. Partia de schi Telescaun

Aceasta partie are o lungime de 3 200 de metri si un nivel de dificultate mediu. Cum urcarea spre varful partiei se face de pe Dealul Negru, schiorii pot admira de aici un peisaj superb care cumuleaza: depresiunea Dornelor, Muntii Rodnei si Muntii Calimani.Daca vreti sa porniti in viitorul apropiat spre Vatra Dornei, nu uitati sa va rezervati din timp un loc de cazare aici.Foto: salt-exploratori.blogspot.com


 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi
Perioada de valabilitate: 2022-01-18 00:00:00 - 2022-02-08 00:00:00