studentie.ro  » timp-liber » vacante » Travel: Da-ti intalnire cu salbaticia Marii Negre, la Corbu!

Travel: Da-ti intalnire cu salbaticia Marii Negre, la Corbu!

Publicat: 14 Aug 2014 | Vizualizari: 636

In cazul in care weekendul acesta v-ati deplasat spre mare, pentru a lua parte la Ziua Marinei sau la alte evenimente la fel de interesante care se petrec in minivacanta de Sfanta Maria pe litoralul romanesc, va propunem sa va indepartati putin de zgomot si aglomeratia infernala si sa va bucurati de linistea si salbaticia plajei de la Corbu.

Aceasta este situata la 8 km nord de statiunea Mamaia, foarte aproape de plaja din Navodari. Fiind neamenajata, plaja atrage in primul rand turistii dornici de experiente originale si iesite din tipar la malul Marii Negre. O alta categorie care cauta plaja din Corbu sunt practicantii de sporturi nautice, locul fiind excelent pentru practicarea: windsurfing-ului, kitesurfing-ului, sporturilor cu vele, scufundarilor, snorkeling-ului sau a pescuitului sportiv.

Plaja din Corbu este un amestec de nisip fin, scoici si cochilii de melci, iar apa de aici este foarte limpede si deloc adanca. Plaja face parte din Rezervatia Naturala Grindul Chituc, care se intinde intre Gura Portitei si Capul Midia, separand apele Lacului Sinoe de cele ale Marii Negre. Peisajul modelat cu maiestrie de apele Marii Negre este unic prin pitoresc si, cu siguranta, merita a fi vazut macar o data in viata.

Daca doriti sa va petreceti in salbaticia de la Corbu mai multe zile, ar fi bine sa veniti aprovizionati cu tot ce trebuie, pentru ca, zona nefiind foarte traficata de turisti, nu ofera prea multe posibilitati in ceea ce priveste cumparaturile.

Incepe viitoarea ta vacanta la Corbu cu rezervarea unui loc de cazare aici.Foto: vacanteperoti.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-01-24 00:00:00 - 2022-02-16 00:00:00