studentie.ro  » timp-liber » vacante » Travel: Descopera partiile de schi de la Baia Mare!

Travel: Descopera partiile de schi de la Baia Mare!

Publicat: 03 Dec 2014 | Vizualizari: 731

Fulgii de zapada au cazut, am facut deja cumparaturile de Mos Nicolae si gandurile noastre se indreapta acum din ce in ce mai des spre vacanta de iarna. In cazul in care esti genul care combini porcul de Craciun cu putina miscare, ti-am recomanda sa alegi ca destinatie pentru vacanta ce vine Maramuresul.

Aici produsele din porc traditionale sunt cu adevarat delicioase, iar posibilitatile de a face miscare sunt nenumarate dat fiind faptul ca zona este de un pitoresc unic ce te imbie la plimbari lungi pe jos pentru a admira frumoasele-I peisaje. Si asta nu e tot. Tot aici, in Maramures vei putea practica schiul la fel de bine cum poti sa o faci si pe Valea Prahovei.


Iata mai jos cateva dintre ofertele de schi pe care Baia Mare le pune la dispozitia turistilor in sezonul alb in statiunea Izvoare, situate la 27 km de oras:


1. Partia de schi 2 Izvoare

Aflata in statiunea cu acelasi nume, partia are o lungime de 500 e metri si un nivel de dificultate usor. Transportul se face cu cablu, partia nebeneficiind de nocturna sau tunuri de zapada.

2. Partia de schi Brazi-Izvoare

Partia are o lungime de 250 de metri si un nivel de dificultate mic. Transportul se face cu teleschiul, iar pretul unui abonament de o zi este de 30 de lei. Tot aici veti gasi si un snowpark unde va veti putea bucura din plin de zapada si acrobatii care se pot face prin ea.

3. Partia de schi Poiana Soarelui – Izvoare

Partia are o lungime de 365 de metri si un nivel de dificultate usor. Partia beneficiaza si de iluminare nocturna, deci putati practica sportul vostru preferat de iarna pana tarziu in noapte.

4. Partia de schi Cora-Izvoare

Este cea mai mare partie din zona, cu o lungime de 740 de metri si un nivel de dificultate usor spre mediu. Transportul se face cu teleschiul, insa partia nu beneficiaza de nocturna sau tunuri de zapada.

5. Partia de schi Mogosa

Statiunea Mogosa este situata in Muntii Gutai, la 18 km de Baia Mare. Partia are un nivel de dificultate ridicat, asadar nu este recomandata incepatorilor.


Daca te-ai hotarat sa iti pui schiurile in spinare si sa pornesti spre Maramures in aceasta vacanta, nu uita sa iti rezervi un loc de cazare in Baia Mare aici.


Foto: romaniamama.ro

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Cluj Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-11-25 00:00:00 - 2022-12-05 00:00:00