studentie.ro  » timp-liber » vacante » Travel: Descopera partiile de schi de la Straja, Hunedoara!

Travel: Descopera partiile de schi de la Straja, Hunedoara!

Publicat: 21 Ian 2015 | Vizualizari: 672

Daca vrei sa te bucuri in continuare de sporturile de iarna, fara a fi nevoit insa sa induri aglomeratia si cozile de pe Valea Prahovei, saptamana aceasta iti propunem ca destinatie alternativa de schi partiile din statiunea locala Straja, judetul Hunedoara.


Partiile de la Straja sunt asezate in peisaje montane de vis, la altitudinea de in jur de 1440 de metri, in Muntii Valcan. In zilele insorite, privelistile pitoresti spre Muntii Retezat pe care le veti putea admira, va vor face schiatul si mai placut si relaxant. Iata mai jos care sunt partiile pe care puteti schia aici si de ce dotari beneficiaza fiecare:

1. Platoul Constantinescu

Desi este o partie cu o lungime destul de mare, 1742 de metri, aceasta partie este ideala pentru incepatori, avand un nivel de dificultate scazut. Partia dispune de instalatie nocturna, iar transportul se face cu telescaunul.

2. Partia Sf. Gheorghe

Este o partie cu o lungime de 700 de metri, foarte lina, motiv pentru care este ideala pentru schiorii incepatori. Transportul se face cu teleschiul, partia nebeneficiind nici de tunuri de zapada artificiala si nici de instalatie nocturna.

3. Partia Mutu (Slalom Urias)

Lungimea partiei este de aproximativ 1 200 de metri, aceasta avand un nivel de dificultate mediu. Partia beneficiaza de instalatie nocturna, iar transportul schiorilor se face cu telescaunul.

4. Platoul Soarelui

Partia are o lungime de 400 de metri si un nivel de dificultate mediu, beneficiind de instalatie de iluminare nocturna. La baza acestei partii este deschis un centru de inchiriere de unde va puteti procura echipamentul necesar.

5. Partia Telescaun

Are o lungime de 3 200 de metri si un nivel de dificultate ridicat, putand fi folosita in intregime doar cand ninge abundent. Transportul schiorilor se face cu telescaunul.

6. Partia Canal

Are o lungime de 1 400 de metri si un nivel de dificultate ridicat. Transportul schiorilor se face cu telescaunul.

7. Partia Lupului

Are o lungime de 520 de metri si un nivel de dificultate ridicat. Partia beneficiaza de instalatie de iluminare nocturna, iar transportul schiorilor se face cu teleschiul.Daca doriti sa va bucurati de o vacanta la schi sau doar de un weekend la Straja, nu uitati sa va rezervati din timp un loc de cazare aici.

Foto: skistraja.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 3 - 5 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-01-26 00:00:00 - 2022-02-19 00:00:00