studentie.ro  » timp-liber » vacante » Travel: Descopera peisajele mediteraneene de la Marea Neagra, la Agigea!

Travel: Descopera peisajele mediteraneene de la Marea Neagra, la Agigea!

Publicat: 07 Aug 2014 | Vizualizari: 1741

Cand te gandesti sa pleci pentru un weekend sau pentru un sejur la mare, cuvintele care iti vin cel mai adesea in minte sunt Mamaia, Vama Veche, Eforie etc. Asa si este. Agigea este un colt de la Marea Neagra mai putin popular printre turistii dornici de confort si distractie, care merita insa a fi explorat cel putin o data in viata.

Plaja de la Agigea este neamenajata si salbatica, asa ca aici te vei putea bucura adesea de intalniri “intre patru ochi cu marea”. Ceea e si mai interesant de vazut aici, este peisajul marin de sub ape, cu stanci si nisip, pe care il vei putea explora in voie in timpul unei sedinte de scufundari.

Si pentru ca Agigea este un loc mai mult pe placul turistilor exploratori decat al celor lenesi, care prefera sa stea intinsi toata ziua pe sezlong fara sa faca nimic, va mai oferim un pont. Ceea ce trebuie sa vezi neaparat in zona este Rezervatia Naturala Dunele Marine de la Agigea, unica in tara noastra.

Ceea ce te va fascina aici este varietatea florei si a faunei, aici regasindu-se exemplare unice pentru peisajul autohton, unele dintre ele fiind specifice litoralului atlantic, mediteraneean sau caspic. Cateva dintre speciile ce vietuiesc aici sunt unice in Europa. Dintre speciile rare pe care le puteti admira aici amintim: leul furnicilor, calugarita, broasca testoasa dodrogeana (monument al naturii) sau vrabia negricioasa.


Daca vrei sa te bucuri de plaja salbatica din Agigea si sa admiri peisajul unic din Rezervatia Naturala Dunele Marine de aici, rezerva-ti un loc de cazare la Agigea aici.Foto: pandutzu.com

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Cluj Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-01-27 00:00:00 - 2022-02-08 00:00:00