studentie.ro  » timp-liber » vacante » Travel: Descopera un loc de vis la Eforie Nord si rezerva-ti cazare de 1 Mai!

Travel: Descopera un loc de vis la Eforie Nord si rezerva-ti cazare de 1 Mai!

Publicat: 16 Apr 2015 | Vizualizari: 1281

In aceasta perioada rezervarile pentru mini-vacanta de 1 Mai la mare se fac cu viteza luminii, si locurile in care se mai gasesc locuri libere de cazare sunt din ce in ce mai putine.

Si anul acesta cele mai solicitate statiuni pentru mini-vacanta de 1 Mai sunt Vama Veche si Mamaia, unde, doar sa fii vreun mare norocos vei mai gasi locuri de cazare disponibile. La polul opus se afla statiuni precum Eforie Sud si Costinesti, de care, turistii de 1 Mai nu par a mai fi la fel de interesati ca in anii trecuti.

Chiar daca la mare se merge in primul rand pentru plaja, soare, distractie si atmosfera unica de 1 Mai, e ideal cand, pe langa toate acestea te poti bucra si de un loc de cazare in care sa te simti bine.
Noi am descoperit un astfel de loc la Eforie Nord. Este vorba mai exact de Vila Bella Vista, unde vei avea marea in spatele „casei” si te vei putea bucura putin si de salbaticia peisajelor pe care le poti intalni in primul rand la Vama Veche. Plaja din spatele casei este neamenajata, iar cea mai apropiata plaja de vila, situata intr-un golf, la 5 minute de mers pe jos de locatie, este de asemenea salbatica.
In momentul scrierii acestui articol, aici inca mai existau locuri de cazare, asa ca ar fi cazul sa va grabiti. Afla mai multe detalii despre acest loc de cazare din Eforie Nord aici.
Foto: booking.com

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-01-19 00:00:00 - 2022-02-07 00:00:00