studentie.ro  » timp-liber » vacante » Travel: Doar tu si marea! Bucura-te de o vacanta la 23 August!

Travel: Doar tu si marea! Bucura-te de o vacanta la 23 August!

Publicat: 16 Iul 2014 | Vizualizari: 813

Cu siguranta ca o vacanta la 23 August nu poate fi o alegere pentru cei mai pretentiosi dintre voi, ci doar pentru cei mai dornici de aventura studenti ai patriei noastre. Aici nu vei gasi hoteluri de fite sau terase scumpe, ci te vei simti mai degraba ca in timpul unei vacante la tara, doar ca, de aceasta data, tara este la mare.

Ceea ce face ca plaja din comuna 23 August, aflata intre statiunile Olimp si Costinesti sa fie atat de deosebita este salbaticia ei si aerul ei exotic. Aici te vei putea bucura de mare si soare intr-un mod simplu, departe de aglomeratia si zgomotul din statiunile foarte cunoscute de pe litoralul romanesc.

Nu te gandi totusi ca te trimitem intr-o vacanta sub cerul liber, aici exista cateva pensiuni si vile care primesc turisti, iar localnicii zonei s-ar putea sa se dovedeasca a fi mai prietenosi si mai calzi decat personalul instruit din hotelurile obisnuite.

Ce ai putea sa faci totusi aici, in afara de plaja si bai in mare la discretie? Ei bine, locul si-a castigat renume printre pasionatii de sufundari, intrucat fundul marii aici este foarte interesant. Incepand cu adancimea de 4-5 metri, sub mare apar niste formatiuni care seamana cu niste pasaje subterane, numite catacombe. Aceste catacombe au forme inedite si adancimi de 3-5 metri, luand nastere ca urmare a actiunii sulfului asupra stancilor de sub mare. Sulful a provenit de la bombele aruncate de americani in zona.

In cazul in care te pregatesti sa iti petreci o vacanta pentru a profita in cerc restrans de beneficiile soarelui si a marii, iti recomandam sa iti faci rezervare intr-unul din locurile de cazare din 23 August aici.


Foto: bucataras.ro


 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-01-19 00:00:00 - 2022-02-07 00:00:00