studentie.ro  » timp-liber » vacante » Travel: Iarna nu sa terminat inca! Afla unde poti schia la Azuga!

Travel: Iarna nu sa terminat inca! Afla unde poti schia la Azuga!

Publicat: 22 Ian 2015 | Vizualizari: 672

Chiar daca aspectul vremii de afara ne face sa ne gandim mai mult la primavara ce va veni decat la iarna, e inca sezon de schi si partiile de la munte sustin acest lucru din plin. Daca vrei sa te bucuri de un weekend activ la munte sau de o mini-vacanta in perioada ce urmeaza, iti recomandam partiile de schi de la Azuga, un pic mai putin aglomerate decat cele din restul statiunilor de pe Valea Prahovei, dar la fel de bune.

Statiunea Azuga se afla intre statiunile Sinaia si Predeal in partea superioara a Vaii Prahovei. Iata mai jos care sunt partiile de schi din Azuga si de ce conditii va veti bucura pe fiecare dintre ele:

1. Partia La Stana

Cu o lungime de 910 metri si un nivel de dificultate scazut, aceasta partie este ideala pentru incepatori. Partia nu este dotata nici cu nocturna, nici cu tunuri de zapada artificiala.

2. Partia Cazacu Bretea

Partia are o lungime de 700 de metri si un nivel de dificultate mediu, transportul schiorilor realizandu-se cu telegondola. Pentru schiori exista posibilitatea achizitionarii de cartele de o zi pentru transportul cu telegondola, mai avantajoase decat plata individuala a fiecarei calatorii.

3. Partia Cazacu pentru incepatori

Daca vei dori sa te apuci anul acesta de schi, Partia Cazacu pentru incepatori poate fi cea mai buna “sala de cursuri” pentru tine. Partia are o lungime de doar 140 de metri si dispune la baza de un centru de inchiriere echipament.

4. Partia Cazacu Azuga

Aceasta partie cu un nivel mediu de dificultate, are o lungime de 1920 de metri fiind dotata atat cu teleschi cat si cu telegondola pentru transportul schiorilor.

5. Partia Sorica

Este una din cele mai bune partii din Azuga, avand o lungime de 2 100 metri si un nivel de dificultate mediu. Partia este dotata cu nocturna si tunuri de zapada artificiala.

6. Partia de schi Azuga Sud

Este o partie cu un nivel de dificultate scazut, ideala pentru incepatori, avand o lungime de 770 metri.Daca vrei sa te bucuri din plin de sporturile de iarna la Azuga in viitorul apropiat, nu uita sa iti rezervi mai intai un loc de cazare in statiune aici.Foto: visitprahova.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi
Perioada de valabilitate: 2022-01-20 00:00:00 - 2022-02-08 00:00:00