studentie.ro  » timp-liber » vacante » Travel: Petrece 1 Mai la Eforie Nord! Iata si o varianta de cazare!

Travel: Petrece 1 Mai la Eforie Nord! Iata si o varianta de cazare!

Publicat: 15 Apr 2015 | Vizualizari: 792

Dupa vacanta de Paste in care ne-am mai incarcat bateriile, privim cu incredere si optimism in viitor... spre mini-vacanta de 1 Mai. Si pentru ca in studentie trebuie sa vizitezi marea macar o data de 1 Mai, iti propunem sa te conformezi multimii si sa pleci spre mare.

Daca vrei sa faci asta insa, trebuie sa te pregatesti din timp, pentru ca locurile de cazare la mare s-au cam ocupat. Anul acesta dorinta de mare si de litoral romanesc de 1 Mai pare a fi mai mare ca niciodata, in jur de 60 000 de turisti romani si straini fiind asteptati pe litoral cu aceasta ocazie, potrivit romanialibera.ro. Asadar, nu mai conteaza unde te cazezi, caci oricum vei „naviga” intre statiuni odata ajuns aici, in cautarea celor mai fierbinti puncte ale distractiei.

La Vama Veche de exemplu, va avea loc festivalul Fish Eye Fest pe 1 si 2 mai, unde vor canta: Alternosfera, ROA, Robin and the Backstabbers, Les Elephants Bizarres, Byron, Golan, We Singing Colours, Toulouse Lautrec, Dj K-LU si Ok Corral. Locurile de cazare de aici insa sunt se pare ocupate in proportie de aproape 100%. Mamaia va fi si de acest 1 Mai punctul fierbinte al distractiei, aici avand loc mai multe evenimente numai bune de distrat lumea, precum: Sunwaves Festival, The Mission sau petrecerile speciale de 1 Mai de pe OHA Beach sau Kudos Beach.
Asadar, daca nu e chip sa mai gasiti cazare prin statiunile mai sus amintite, va propunem Vila Granada din Eforie Nord. Vila dispune de 10 locuri de cazare in 4 camere, si se inchiriaza in perioada 1 – 4 mai la pretul de 400 de lei. Vila se afla la doar 8 minute de mers pe jos de plaja, asa ca merita sa va adunati un grup de 10 persoane si sa o inchiriati numai si numai pentru voi.
Aflati mai multe despre propunerea noastra de cazare din Eforie Nord aici.
Foto: infopensiuni.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: 5 - 10 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-01-26 00:00:00 - 2022-02-07 00:00:00