studentie.ro  » timp-liber » vacante » Travel: Petrece Craciunul in Mica Elvetie a Romaniei, la Baile Tusnad!

Travel: Petrece Craciunul in Mica Elvetie a Romaniei, la Baile Tusnad!

Publicat: 18 Dec 2014 | Vizualizari: 1109

Baile Tusnad din judetul Harghita este una dintre destinatiile pentru vacanta de iarna preferate de romani anul acesta, altaturi de altele mult mai indepartate precum: Laponia, Italia sau cateva statiuni din Bulgaria.


Va recomandam si noi Baile Tusnad pentru o vacanta studenteasca de iarna in timpul careia sa va simtiti ca in… Elvetia, pentru ca, statiunea este “alintata” de localnici si turisti “Mica Elvetie”. Motivul pentru care si-a castigat acest alint il preprezinta peisajele de vis, care le-ar putea concura cu succes pe cele elvetiene.


Statiunea Baile Tusnad este situate in partea sudica a depresiunii Ciucului, la poalele muntilor Harghita si Bodoc. Principalele atractii turistice din apropiere sunt: Lacul Rosu, Lacul Sfanta Ana, Cetatea Medievala de la Odorheiul Secuiesc si Cheile Vergusului. Un alt motiv pentru care o vacanta aici v-ar putea incarca cu energie pentru tot anul care vine este aerul puternic ozonat, bogat in aerosoli si ioni negativi, foarte bun pentru dobandirea unui psihic sanatos.


O atractie in plus pentru turistii sositi aici pe timpul iernii o reprezinta partiile de schi de aici, Vares Vis cu un nivel de dificultate usor si o lungime de 500 de metri si Partia Tusnad cu o lungime de 500 de metri si un nivel de dificultate usor. Partia de schi Vares Vis beneficiaza de cele mai modern dotari, printre care nocturna, tunuri de zapada, centre de inchiriere echipamente de schi etc.


In cazul in care vrei sa pornesti in aceasta vacanta spre Baile Tusnad nu uita sa iti rezervi din timp un loc de cazare aici.Foto: cartitaplimbareata.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-01-19 00:00:00 - 2022-02-07 00:00:00