studentie.ro  » timp-liber » vacante » Travel: Petrece o vacanta de vis la Castelul Daniel din Talisoara!

Travel: Petrece o vacanta de vis la Castelul Daniel din Talisoara!

Publicat: 18 Mar 2015 | Vizualizari: 1340

Cum ar fi sa petreci o vacanta ca o calatorie in timp si sa te cazezi la un castel, in loc de clasicul hotel? Daca experienta nu va fi atat de interesanta pe cat te astepti, macar te vei putea lauda in viitor cu o vacanta originala. Dar iti garantam ca o vacanta la Castelul Daniel din Talisoara, Covasna nu are cum sa fie plictisitoare.

Constructia transformata astazi in casa de oaspeti pentru turisti, este veche din secolul XVII si se presupune ca a fost construita in stil renascentist tarziu in 1621 de capitanul-adjunct al Tinutului Trei Scaune, Daniel Mihaly.


Desi de-a lungul timpului a suferit numeroase transformari, Castelul Daniel, aflat la aproximativ o ora departare de Brasov si cca. 2,5 ore de Targu Mures sau Sibiu, isi pastreaza farmecul de odinioara si poate fi o evadare perfecta din lumea agitata in care traim. Situat intr-o zona mai retrasa, intr-un peisaj natural pitoresc, castelul poate fi punctul de plecare pentru o drumetie prin Cheile Varghisului sau spre Lacul Sfanta Ana. Numai in judetul Covasna se afla peste 60 de conace si castele vechi, asa ca puteti pleca de aici sa descoperiti noi locuri pe care le veti indragi in viitor.


Hotelul pune la dispozitia turistilor posibilitatea de a inchiria biciclete, pentru drumetii in zona prietenoase cu natura. In apropierea castelului puteti practica echitatia, puteti porni la aventuri off-road, sau va puteti bucura de natura organizand picnicuri.


In ceea ce priveste bucataria castelului, se pare ca delicatesele transilvanene servite aici va vor face sa va doriti ca mesele sa fie mai dese si vacantele mai lungi...


Daca va doriti sa va petreceti in viitorul apropiat o vacanta la Castelul Daniel, nu uitati sa va rezervati din timp un loc de cazare. In cazul in care veti dori doar sa il vizitati, puteti sa va rezervati un loc de cazare in Covasna aici.




Foto: hotelguru.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-01-23 00:00:00 - 2022-02-08 00:00:00