studentie.ro  » timp-liber » vacante » Travel: Petrece o vacanta in mijlocul naturii la Conacul Boieresc din Bran!

Travel: Petrece o vacanta in mijlocul naturii la Conacul Boieresc din Bran!

Publicat: 19 Mar 2015 | Vizualizari: 1078

Cum mai e mai putin de o luna pana la Pasti, probabil ca ai inceput deja sa te gandesti la o alternativa pentru traditionalul Pasti petrecut acasa alaturi de familie. Si pentru ca de obicei, in preajma acestei sarbatori, natura incepe sa ne arate cea mai frumoasa fata a ei, primavara punand stapanire pe toata tara, ce ar putea fi mai frumos decat un Pasti petrecut in mijlocul naturii.


Pensiunea Conacul Boieresc din Bran este situata pe varful dealului Balaban, intr-un cadru natural de vis, alcatuit din albastrul infinit al cerului si verdele crud al ierbii de primavara. Pensiunea are o curte de 3000 de metri, o pajiste mare, pe care se regasesc mai multe foisoare si unde poti face putina miscare atunci cand te vei plistisi de mesele prea imbelsugate. Chiar daca se afla intr-un loc mai retras, departe de zgomotul civilizatiei, pensiunea ofera conditii moderne de cazare, deci, nu vei fi privat in niciun fel de confortul de acasa.
Daca esti genul de turist care nu poate sta locului mai mult de o zi, atunci, nu trebuie sa te temi ca vei ajunge sa te plictisesti. Castelul Bran se afla la numai 5 kilometri de conac, asadar, intr-o zi frumoasa de primavara ai putea face o drumetie lunga pana la castel pe jos. In apropiere de castel trebuie sa vizitezi Stella Maris sau Capela Reginei (o copie a capelei de la Balcic), construita la Bran de Printesa Ileana a Romaniei pentru a adaposti vasul cu inima Reginei Maria.


Brasovul este si el la numai 30 de kilometri departare, asa ca intr-una din zile ai putea sa vizitezi Orasul de la poalele Tampei. Alte obiective turistice pe care le-ai mai putea vizita in timpul unei vacante petrecute aici sunt: Cetatea Rasnov, Vama medievala Bran, Schitul Bran, Pestera Valea Cetatii etc.


Daca te tenteaza ideea unei vacante aici pe viitor, nu uita sa iti rezervi un loc de cazare din timp la Conacul Boieresc, aici.Foto: booking.com

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Cluj Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-01-20 00:00:00 - 2022-02-08 00:00:00