Travel: Petrece o vacanta la Cheile Gradistei, un loc indragit pana si de Discovery Channel!
3/34800
calendar_month 25 Sep 2014, 00:00
Pentru ca e sfarsit de saptamana, si nu orice sfarsit, ci ultimul dinaintea inceperii noului an universitar, meriti sa te rasfeti cu o calatorie de weekend memorabila, care sa te umple de energie pentru tot anul universitar ce va sa vina.

Acest loc frumos cum altele nu mai sunt la noi sau aiurea, despre care s-a vorbit pana si pe Discovery Channel se afla in Moeciu, la doar 7 km de Castelul Bran si la 30 de kilometri de orasul Brasov. Prin urmare, va trimitem intr-un loc cu peisaje montane fascinante, cu aer ozonat din plin si apropiat de obiective turistice numai bune de vizitat in cazul in care veti obosi sa va tot odihniti.

De la complexul turistic Cheile Gradistei puteti sa plecati in trasee montane marcate prin padure, in timpul carora veti avea la dispozitie si un ghid. In functie de cheful de miscare pe care il veti avea, aceste trasee pot fi facute la pas sau cu ATV-ul care poate fi inchiriat din cadrul complexului turistic.

Si pentru ca vreti sa stiti probabil ce legatura exista intre Cheile Gradistei si Discovery Channel, ei bine, restaurantul acestui complex turistic a aparut pe canalul de televiziune cu difuzare globala intr-o prezentare pe care o merita cu varf si indesat. Ineditul restaurantului consta in moara de apa pusa in miscare de raul ce trece prin incinta acestuia. Vinurile vechi si mancarurile traditionale romanesti care se pot savura aici reprezinta alte motive pentru care merita sa dati o fuga pana aici.

Daca v-am convins sa vizitati Cheile Gradistei in viitorul apropiat, nu uitati sa va rezervati un loc de cazare aici.

Foto: cheilegradistei.ro