studentie.ro  » timp-liber » vacante » Travel: Petrece o vacanta la schi in Cavnic, Maramures!

Travel: Petrece o vacanta la schi in Cavnic, Maramures!

Publicat: 10 Dec 2014 | Vizualizari: 665

Maramuresul este una din destinatiile de vacanta din Romania pe care ar trebui sa le vizitezi macar o data in viata. Pentru ca Maramuresul inseamna traditii vechi bine pastrate peste ani, case vechi, biserici de sute de ani lucrate frumos in lemn si multe alte atractii care merita a fi descoperite.


Pentru vacanta de iarna ce se apropie iti recomandam Cavnicul, o localitate situata la 30 km de Baia Mare si 12 km de statiunea Ocna Sugatag, cunoscuta ca fiind si polul zapezii din Maramures. Asta pentru ca aici te vei putea bucura de o vacanta activa in care sa nu ai timp sa te plictisesti deloc. In privinta ofertei pentru schiori, iata mai jos care sunt cele mai bune partii de schi din Cavnic pe care sa le incerci in timpul vacantei petrecute aici:

1. Partia de schi Cavnic-Baia Mare

Are o lungime de aproximativ 10 km si o diferenta de nivel de 500 de metri. Partia este dotata cu transport pe cablu si este deschisa aproximativ cinci luni in timpul anului.

2. Partia Icoana Cavnic

Situata in Muntii Gutin, partia are o lungime de 800 de metri si un grad de dificultate mediu. Partia este dotata cu iluminare nocturna, avand o partie pentru incepatori, doua trasee pentru snow tubing si o partie pentru sanii. Partia beneficiaza de transport pe cablu.

3. Partie de schi Roata 1

Are o lungime de 920 de metri si are un grad de dificultate mediu. Partia nu beneficiaza de nocturna.

4. Partie de schi Roata 2

Partia are o lungime de peste 1000 de metri si are un nivel de dificultate usor. Partia nu beneficiaza de nocturna.

5. Partie de schi Roata 3

Are o lungime de 920 de metri si se adreseaza schiorilor avansati. Nici aceasta partie nu beneficiaza de nocturna sau tunuri cu zapada artificiala.

6. Partie de schi Roata 4

Partia are o lungime de 1000 de metri si se adreseaza schiorilor avansati.

7. Partie de schi Roata 5

Are o lungime de 2250 metri si un grad de dificultate mediu. Partia nu beneficiaza de nocturna sau tunuri de zapada artificiala, transportul facandu-se cu teleschiul.


Daca te hotarasti sa pleci in aceasta vacanta la Cavnic nu uita sa iti rezervi mai intai un loc de cazare aici.

Foto: skimaramures.blogspot.com

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-01-28 00:00:00 - 2022-02-08 00:00:00