studentie.ro  » timp-liber » vacante » Travel: Petrece o vacanta la schi la Paltinis!

Travel: Petrece o vacanta la schi la Paltinis!

Publicat: 17 Dec 2014 | Vizualizari: 648

In cazul in care doresti sa iti faci cadou o vacanta de neuitat cu ocazia acestui Craciun, iti recomandam sa iti oferi o vacanta la Paltinis. Paltinis nu este numai cea mai veche statiune de la noi din tara dar si statiunea aflata la cea mai mare altitudine din Romania. Aerul de aici pur puternic ionizat este recomandat ca tratament pentru trup, iar peisajele uluitoare care iti taie rasuflarea aici, sunt recomandate ca tratament pentru suflet.


Paltinisul este cu atat mai atractiv, mai ales pentru tineri, pentru ca nu este doar o statiune frumoasa de munte, ci si o destinatie de schi indragita de iubitorii sporturilor de iarna.


Iata mai jos care sunt cele mai bune partii de schi din Paltinis, in cazul in care vrei sa te indrepti inspre acolo in aceasta vacanta:

1. Partie de schi Daneasa Paltinis. Este una dintre cele mai usoare partii din zona, fiind deservita de un teleschi cu o lungime de 410 metri. Capacitatea lui este de 360 de persoane pe ora.


2. Partia Soarelui. Partia are o lungime de 640 de metri si un nivel de dificultate scazut. Partia face parte din complexul de schi si agrement Arena Platos Paltinis care pune la dispozitia turistilor 5 partii de schi, tunuri de zapada, nocturna, centru de inchirieri, scoala de schi si snowboard si apres schi bar dupa modelul austriac. De asemenea, amatorii de freestyle au la dispozitie aici un snow fun parc cu nocturna.


3. Partia Poiana Poplacii. Partia are o lungime de 600 de metri si un nivel de dificultate usor. Si aceasta partie face parte din complexul de schi si agrement Arena Platos Paltinis .


4. Partia de schi Platos Paltinis. Are o lungime de 520 de metri si un nivel de dificultate scazut, facand de asemenea parte din complexul de schi si agrement Arena Platos Paltinis .


5. Partie de schi Panorama Sibiului. Este o partie cu o lungime de 700 de metri si un nivel de dificultate foarte scazut ce face parte tot din Arena Platos Paltinis.


6. Partie de schi La Gascani. Este de o partie cu o lungime de 700 de metri si un nivel de dificultate scazut.


7. Partiile de schi Oncesti 1 si 2. Sunt partii cu un nivel de dificultate foarte scazut, respectiv mediu, cu o lungime de 450, respectiv 1150 de metri.


8. Partie de schi Arena. Este o partie cu un nivel de dificultate scazut si o lungime de 240 de metri.

In cazul in care oferta bogata de schiat pe care ti-o ofera statiunea Paltinis iti este pe plac, nu uita sa iti rezervi un loc de cazare in statiune aici.


Foto: turismland.ro 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-01-23 00:00:00 - 2022-02-07 00:00:00