studentie.ro  » timp-liber » vacante » Travel: Petrece o vacanta romantica in rezervatia naturala Piatra Craiului!

Travel: Petrece o vacanta romantica in rezervatia naturala Piatra Craiului!

Publicat: 01 Apr 2015 | Vizualizari: 916

Mai e o saptamana si un pic pana la Pasti si mai ales pana la vacanta studenteasca care va urma dupa aceasta sarbatoare. Te-ai gandit unde o vei petrece? Bineinteles ca multi dintre voi veti merge acasa pentru a va reintalni cu familia. Dar puteti „rupe” saptamana in doua, astfel incat, jumatate sa o rezervati familiei si jumatate voua insiva.


Recomadarea noastra de vacanta din aceasta saptamana se indreapta catre cele mai inalte zari ale tarii noastre, si anume, rezervatia naturala Piatra Craiului, pe care trebuie sa o explorezi macar o data in viata. Natura a fost foarte darnica cu aceasta zona, asa ca pe parcursul unei expeditii aici, vei putea admira varfuri inalte (Timbaul Mare, 2 177 m, Varful dintre Timbale, 2 170 m), cheiuri (Cheile Dambovicioarei, Zarnestiului, Vladusca), pesteri, goluri alpine sau zone carstice, etc. Peisajele naturale inedite sau de o frumusete coplesitoare te vor face sa te feliciti in final pentru ca ai ales o astfel de destinatie.
Si pentru a explora cat mai mult din aceasta zona, cel mai indicat ar fi sa te cazezi chiar in cadrul rezervatiei. In acest sens, Pensiunea Prestige din satul Pestera (judetul Brasov) ar putea fi locul ideal in care sa imbini aventura montana cu romantismul.
Satul Pestera se afla la o altitudine de 1000 de metri, iar peisajele de aici, par a fi rupte din cele mai frumoase vise. In plus, satul se afla la 5 km departare de Comuna Moieciu si la 7 km distanta de Castelul Bran. Prin urmare, o zona pozitionata excelent in care sa nu ai timp nicio clipa sa te plictisesti.


Atmosfera pensiunii, modul in care a fost amenajata si decorata, confortul si peisajele de care vei avea parte in timp ce iti vei servi micul dejun sau cand vei deschide geamul camerei, aerul tare de munte, totul te va face sa uiti tot mai des ca te afli intr-o vacanta in Romania.


Daca ti-am trezit interesul descopera mai multe detalii aici.Foto: booking.com

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-01-27 00:00:00 - 2022-02-07 00:00:00