studentie.ro  » timp-liber » vacante » Travel: Petrece Pastele la un conac bucovinean!

Travel: Petrece Pastele la un conac bucovinean!

Publicat: 02 Apr 2015 | Vizualizari: 895

E interesant cum, oamenii, dupa ce ajung sa cunoasca stadiile cele mai avansate ale evolutiei, vor sa se intoarca la simplitate. La simplitatea aceea a vietii traite departe de civilizatie, in care timpul se scurge mai incet si parca... mai frumos.


Bucovina, si mai ales satele din aceasta zona, pastreaza si in ziua de azi simplitatea vietii de demult, cu traditiile si mestesugurile rupte din peisajul erei tehnologiei in care traim astazi.


Pastele este o sarbatoare a spiritului in care ne gandim la Invierea Domnului si la semnificatiile spirituale pe care aceasta le are pentru noi crestinii. Daca iti doresti ca vacanta de Paste sa fie una mai linistita si mai spirituala, Bucovina ar putea locul ideal in care sa iti petreci aceste zile libere. Aici, vei putea trai adevarata bucurie a Invierii in una din frumoasele manastiri bucovinene si te vei putea bucura din plin de liniste si frumusetea peisajelor naturale de aici.


In plus, vei putea asista la traditiile de Paste care au loc aici, vei putea gusta din specialitatile de Paste care aici sunt mai savuroase decat oriunde in alta parte si te vei putea odihni fara sa simti nevoia vreunui gadget.




In ceea ce priveste locul de cazare, iti recomandam Pensiunea La Conac din Gura Humorului, situata la 2 km departare de Manastirea Voronet, intr-un cadru natural de o frumusete aparte si beneficiind de conditii de cazare deosebite. Bucataria romaneasca, eleganta camerelor si oamenii primitori care te vor intampina aici, sunt motive in plus pentru care ar trebui sa studiezi oferta de Paste de la aceasta pensiune.




Afla mai multe detalii despre pensiune si tarifele de cazare, aici.


Foto: booking.com





 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Cluj Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-01-18 00:00:00 - 2022-02-08 00:00:00