studentie.ro  » timp-liber » vacante » Travel: Preferi muntele de 1 Mai? Ti-am gasit cazare!

Travel: Preferi muntele de 1 Mai? Ti-am gasit cazare!

Publicat: 09 Apr 2015 | Vizualizari: 1403

Unul din lucrurile distractive pe care poti sa le faci in vacanta, este sa iti planuiesti o viitoare vacanta. Si pentru ca in zilele libere de Paste mai mult ca sigur iti vei face planuri cu familia sau cu prietenii de 1 Mai, ti-am pregatit in randurile de mai jos o posibila varianta.

Daca esti mai degraba fanul muntelui decat al marii, de 1 Mai ai putea sa te distrezi la inaltime. Mai exact, la Paltinis, cea mai inalta statiune montana din Romania (1442 m) dar si cea mai veche (datand din anul 1894).

Situata la 32 de km de Sibiu, Statiunea Paltinis poate fi destinatia ideala pentru un weekend prelungit, in care te poti plimba in voie prin rezervatia Iezerele Cindrelului, poti admira lacurile glaciare, poti face trasee montane si admira panoramele pitoresti care te vor lasa fara rasuflare. Tot aici poti vizita Casa Memoriala Constantin Noica si mormantul filosofului.
In ceea ce priveste locul de cazare, iti recomandam Pensiunea Rafael, situata la altitudinea de 1400 de metri, amenajata elegant in stilul clasic Ludovic Filip, de pe terasa careia te vei bucura dimineata cand iti vei bea cafeaua de o panorama spectaculoasa.
Daca te tenteaza aceasta oferta, studiaza aici oferta speciala de 1 Mai a pensiunii.
Foto: infopensiuni.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-01-24 00:00:00 - 2022-02-08 00:00:00