studentie.ro  » timp-liber » vacante » Travel: Profita de o plaja ca-n Mamaia, dar mult mai ieftina, la Navodari!

Travel: Profita de o plaja ca-n Mamaia, dar mult mai ieftina, la Navodari!

Publicat: 30 Iul 2014 | Vizualizari: 1739

In cazul in care preturile la cazare din Mamaia vi se par cam piperate, mai ales acum, in plin sezon turistic, va propunem o alternativa mai ieftina, si anume, orasul Navodari. Ceea ce ne determina sa va recomandam aceasta varianta ca destinatie de vacanta acum, in anii studentiei, este faptul ca Navodari beneficiaza de una dintre cele mai bune plaje naturale de pe litoralul romanesc, desi neamenajata oficial de autoritatile locale.

Daca nu va deranjeaza acest mic amanunt, este bine de stiut ca plaja este de aceeasi latime ca si in statiunea Mamaia, beneficiaza de acelasi nisip fin, si are o lungime de 12-15 km. De altfel, Navodari se afla in imediata apropiere a statiunii Mamaia si la 15 km departare de Constanta.

Daca sunteti pasionati de plimbarile lungi pe plaja in serile recoroase de vara, Navodari pare a fi locul ideal unde sa va bucurati de aceasta placere. Lungimea plajei, nisipul fin, lipsa aglomeratiei, toate sunt atuurile acestei plaje mai putin exploatate de pe litoralul autohton. In schimb, vestea buna este ca exista hoteluri si pensiuni deschise recent, care va pot adaposti pe parcursul sederii aici.

Navodari era recunoscut pentru numeroasele tabere care se organizeaza aici, fiind considerat cel mai mare complex de tabere din sud-estul Europei. Astazi, posibilitatile de petrecere a timpului liber aici sunt destul de limitate, dar data fiind apropierea mare de Mamaia, puteti sa va bucurati de plaja si soare pe plaja din Navodari pe parcursul zilei si sa mergeti sa va distrati seara in statiunea Mamaia. O alta varianta de a va “umple” timpul pe parcursul vacantei aici sunt excursiile care se organizeaza la obiectivele turistice din zona, precum: Muzeul Roman cu mozaic, Cetatea Histria, Monumentul de la Adamclisi, Delta Dunarii, Podgoria Murfatlar etc.

Daca vrei sa incerci aceasta destinatie turistica in aceasta vara, cauta un loc de cazare la Navodari aici.


Foto: windsurfer.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-01-26 00:00:00 - 2022-02-08 00:00:00