studentie.ro  » timp-liber » vacante » Travel: Rasfata-te cu o vacanta la schi, la Bran!

Travel: Rasfata-te cu o vacanta la schi, la Bran!

Publicat: 08 Ian 2015 | Vizualizari: 579

In cazul in care sunteti indragostiti de imprejurimile Brasovului, si aveti toate motivele sa fiti, pentru ca zona este plina de peisaje pitoresti si obiective turistice atractive, ati putea sa mai dati o raita la Bran in aceasta iarna pentru a va bucura si de putina miscare.


Asadar, puneti-va schiurile pe masina si porniti inspre Brasov, unde puteti sa faceti un popas la unul din barurile sau restaurantele primitoare din centrul vechi. Apoi, porniti din nou la drum inspre Bran, unde va recomandam sa vedeti sau revedeti Castelul Bran, Muzeul Satului Bran, Muzeul Vamii din Bran sau Muzeul Satului Branean.


Tate aceste obiective le puteti vizita in timpul in care veti decide sa luati o pauza de la schiat. Iata mai jos ce partii va pune la dispozitie zona Bran pentru practicarea sporturilor de iarna si caracteristicile principale ale acestora:


1. Partia de schi Bran 1

Aceasta partie are un nivel de dificultate scazut si o lungime de 700 de metri, insa nu beneficiaza de nocturna si nici de tunuri de zapada artificiala. Transportul schiorilor se face prin cablu.

2. Partie de schi Bran 2

Partia de schi Bran 2 are aceeasi lungime si aceleasi dotari ca si partia Bran 1, cu diferenta ca are un nivel de dificultate mediu.

3. Partie de schi Zanoaga

Cea mai noua partie de schi din zoa Bran, situata la 4 kilometri departare de Castelul Bran, s-a deschis in 2005 si are o lungime de 800 de metri si un grad de dificultate mediu. Diferenta de altitudine este de 170 de metri.


Daca doriti sa porniti in viitorul apropiat inspre Bran, nu uitati sa va rezervati un loc de cazare la Bran aici.Foto: casatolstoi.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-01-21 00:00:00 - 2022-02-07 00:00:00