studentie.ro  » timp-liber » vacante » Travel: Sarbatoreste Ziua Marinei la Constanta!

Travel: Sarbatoreste Ziua Marinei la Constanta!

Publicat: 13 Aug 2014 | Vizualizari: 674

Pentru weekendul prelungit care ne asteapta va vom recomanda, bineinteles, ca destinatie de vacanta marea. Si pentru ca pana acum am facut un tur aproape complet al plajelor de pe litoralul romanesc, pentru minivacanta de Sfanta Maria am pastrat Constanta, pentru ca ideal este, atunci cand pleci intr-o vacanta, sa te bucuri si de participarea la un eveniment local.

Pregatirile pentru Ziua Marinei s-au facut deja, si din cate am aflat, si anul acesta evenimentul va fi spectaculos. Zeul Neptun va fi si el prezent la defilarea navala care merita sa fie vazuta macar o data in viata. Pe langa parada navala, veti mai asista la prezentarea jocurilor marinaresti, ateliere interactive, un spectacol de fanfara, retragerea cu forte si un foc de artificii pe masura importantei evenimentului.

Si pentru ca weekendul este mai lung, iar evenimentele de Ziua Marinei se vor desfasura doar vineri, 15 august, veti mai avea timp berechet si pentru a vizita alte obiective de interes din Constanta. Dintre acestea amintim: Muzeul de Sculptura Ion Jalea, termele romane sau fostele bai publice ale Tomisului, templul evreiesc, Cetatea Tomis, Delfinariul, Muzeul Edificiului Roman, Muzeul Marinei, Farul Genovez, Casa cu lei, Cazinoul, Marea Moschee si bineinteles plaja...

Amenajata in unele locuri si strabatuta de mici golfulete, plaja din Constanta se bucura de un nisip foarte fin si de o intrare lina in apa marii, aici putand sa mergi zeci de metri in larg fara probleme.

Asadar, merita sa faci un drum pana la Constanta in acest weekend, pentru ca te vei bucura de zile pline, in care plictiseala nu va avea ce cauta. Inainte sa incepi sa faci bagajul, rezerva-ti un loc de cazare la Constanta aici.Foto: radioneptun.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-01-27 00:00:00 - 2022-02-16 00:00:00