Travel: Vara asta pleci sa iti gasesti pereche la Vama Veche!
3/33858
calendar_month 03 Iul 2014, 00:00
Cel ce nu a plecat macar un weekend fara prea multe “finante” in portofel la Vama Veche incercand sa supravietuiasca acolo doar cu un acoperis subred deasupra capului (sau fara) si cu te miri ce de-ale gurii, acela nu poate zice din toata inima ca a fost... candva... student...

Asadar, daca esti in cautarea unei aventuri pentru vacanta de vara iti recomandam cu prietenie studenteasca Vama Veche. Peisajul usor salbatic si atmosfera nonconformista te vor face sa iesi putin din ritmul vietii civilizate si sa simti cu adevarat gustul libertatii.

Daca esti genul simandicos si rasfatat, iti recomandam sa iti iei gasca si sa cauti hotelurile mai de fitze din Mamaia, dar daca esti un tip popular si usor adaptabil, care cauta mereu ineditul in viata de zi cu zi, inseamna ca pe fruntea ta scrie: “client de Vama Veche”.

Situata la 7 km de statiunea 2 Mai si la 12 kilometri de Mangalia, Vama Veche si-a castigat reputatia de destinatie excelenta pentru studenti datorita atmosferei deosebite si mai ales preturilor mici de acolo. Plaja atinge pe alocuri 200 de metri latime, iar epava care poate fi zarita de pe plaja in larg da intregului loc un aer de salbaticie.

Daca vrei sa prinzi si un eveniment pe aici, atunci iti recomandam sa mergi intre 1 si 3 august cand are loc festivalul de muzica Stufstock.

Te-ai hotarat deja pentru o vacanta la Vama Veche? Atunci cauta un loc de cazare aici.

Foto: ro.wikipedia.com