studentie.ro  » timp-liber » vacante » Travel: Vezi marea si distreaza-te la Liberty Parade la Venus!

Travel: Vezi marea si distreaza-te la Liberty Parade la Venus!

Publicat: 24 Iul 2014 | Vizualizari: 696

Pentru ca in acest weekend toata studentimea romana va spune PREZENT la Liberty Parade pe litoral, e si normal sa va recomandam o statiune care sa va tina aproape de cel mai saltaret eveniment al sezonului.

Asadar, cei care vor sa imbine muzica si dansul cu marea si soarele, ar trebui sa se deplaseze in acest weekend la Venus, o statiune situata in sudul litoralului romanesc, intre Cap Aurora si Saturn.

Statiunea e frumoasa, marea e albastra, muzica aleasa, asa ca te vei bucura cu siguranta aici de un weekend de pomina, care te va face sa revii pentru o perioada mai lunga ulterior, ca sa te bucuri din plin de oferta prietenoasa cu turistii din Venus.

Plaja cu nisip foarte fin a statiunii Venus are o lungime de peste un kilometru si o latime de aproximativ 200 de metri, fiind fragmentata din loc in loc de numeroase golfulete, care ii dau plajei un farmec aparte.

Ca in mai toate statiunile romanesti, oferta standard de petrecere a timpului liber la Venus include: practicarea de sporturi nautice (marea si soarele incluse) baruri, terase, restaurante si magazinase numai bune de pierdut vara prin ele, cinema in aer liber, teatru de vara, etc.

Atmosfera statiunii te va face sa te simti bine fara sa faci nimic special pentru ca, asa cum i-a predestinat numele, Venus (n.r: zeita frumusetii) este mai cocheta si mai eleganta decat multe alte statiuni mult mai populare de pe litoralul autohton. Verdeata, lacul Razelm cu numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber, si mai presus de toate weekendul acesta, Liberty Parade fac din Venus alegerea excelenta pentru sfarsit de saptamana. Evenimentul anterior amintit are loc sambata, 26 iulie, de la ora 19.00 pe plaja dintre Venus si Saturn.

Nu mai sta pe ganduri si rezerva-ti un loc de cazare la Venus aici.Foto: blog.icartours.com

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Cluj Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-01-16 00:00:00 - 2022-02-08 00:00:00