studentie.ro  » timp-liber » vacante » Travel: Viziteaza Targul de Craciun de la Sibiu!

Travel: Viziteaza Targul de Craciun de la Sibiu!

Publicat: 20 Nov 2014 | Vizualizari: 716

Chiar daca ploaia de afara nu ne incurajeaza sa ne gandim inca la Craciun, nu putem sa nu recunoastem ca, vrem nu vrem gandul ne tot zboara zglobiu intr-acolo. Unii dintre voi ati cumparat probabil si primele cadouri pentru cei dragi profitand de reducerile de Black Friday si sunteti inca in cautari.


In acest caz, va recomandam o calatorie la Sibiu. Asta pentru ca orasul natal al lui Klaus Iohannis gazduieste anual unul dintre cele mai frumoase targuri de Craciun din tara cu cadouri de toate genurile si pentru toate gusturile, aduse aici de expozanti atat din tara cat si din strainatate. Din cele 65 de casute amenajate in cadrul targului, va fi imposibil sa nu gasiti cate ceva de oferit pentru toti cei dragi.


Anul acesta targul se deschide oficial pe 21 noiembrie cu un concert marca Stefan Banica, intitulat Craciun Rock’n’Roll ce va incepe la ora 19.00. Targul isi va pastra portile deschise pentru turisti pana pe 28 decembrie, in tot acest interval Piata Mare din Sibiu gazduind tot felul de evenimente care sa ii animeze pe vizitatorii porniti in cautarea celor mai frumoase cadouri de Craciun.


Concerte de colinde traditionale, de cantece de Craciun de pe toate meridianele globului, de muzica moderna, spectacole de iluzionism si chiar de karaoke vor intretine publicul adult timp de mai bine de o luna, in timp ce publicul care mai crede inca in Mos Craciun va avea parte de o intalnire surpriza cu… Mosul, “premeditata” de o intalnire cu Mosul Nicolae pe 5 decembrie.


Daca doriti sa porniti inspre Sibiu in perioada urmatoare, nu uitati sa va rezervati un loc de cazare aici.Foto: artacunoasterii.ro 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-06-29 00:00:00 - 2022-07-06 00:00:00