Travel: Viziteaza Valea Draganului, cu peisajele ei de vis!
3/34662
calendar_month 11 Sep 2014, 00:00
Daca asta vara am “strabatut” litoralul romanesc de la un capat la celalalt in cautarea de destinatii cat mai originale pentru vacantele voastre studentesti, in aceasta toamna pornim pregatiti cu bocanci in picioare si rucsac in spate sa hoinarim putin prin frumosii nostri Munti Apuseni.

Pentru astazi am ales o destinatie numai buna pentru pasionatii de fotografie. Asta pentru ca peisajele pe care le veti descoperi pe Valea Dragnului si la Barajul Dragan par a fi parca desprinse dintr-un vis. Si ce poate fi mai frumos pentru un pasionat de fotografie decat sa fotografieze vise?

Valea Draganului este o localitate din judetul Cluj (la 65 de kilometri de Cluj Napoca) inconjurata de Muntii Vladeasa, Muntii Meses si depresiunea Huedin. Raul Dragan strabate locurile “grabit” adaugand peisajului un plus de splendoare. Localitatea a inflorit in ultimii ani datorita numarului mare de turisti care au fost atrasi de frumusetile zonei, aici construindu-se numeroase pensiuni care cu siguranta te vor primi cu drag.

Si pentru ca tot ai strabatut drumul pana aici, nu trebuie sa ratezi o vizita la Barajul Dragan, considerat a fi unul dintre cele mai mari din Romania, aflat la o distanta de 14 km de localitatea Rameti. Peisajul pe care il vei gasi aici va fi ca o rasplata neasteptata pe care un turist obosit de drumul lung o primeste dupa un efort considerabil.

Daca te gandesti sa pornesti inspre aceasta destinatie in urmatoarea vacanta nu uita sa iti rezervi un loc de cazare pe Valea Draganului, aici.

Foto: infopensiuni.ro