studentie.ro  » timp-liber » vacante » Unde pleci in vacanta vara asta? Iata o lista cu festivaluri muzicale in aer liber

Unde pleci in vacanta vara asta? Iata o lista cu festivaluri muzicale in aer liber

Publicat: 22 Mai 2014 | Vizualizari: 809

O vara muzicala s-ar putea dovedi perfecta, in conditiile in care lista de festivaluri muzicale in aer liber este atat de variata, incat impaca pofta de munte si de mare in acelasi timp. In plus, multe dintre acestea sunt fie la noi in tara, fie prin vecini, ceea ce reduce substantial costul deplasarii. Iata lista evenimentelor care te asteapta in vacanta de vara.

Pe plaja, in Turcia

200 de euro iti vor ajunge pentru a petrece o saptamana pe plaja Aspet din Bodrum-Turcia. Sunsplash Festival 2014 se desfasoara intre 1 si 8 iunie. Oferta de cazare din zona imediat invecinata se rezuma la bungalow-uri pentru doua sau patru persoane.

Jazz in inima Banatului

Garana isi respecta traditia recenta, asa ca festivalul de la Poiana Lupului reprezinta o optiune daca iubesti muntele. Trei nopti de jazz, sansa de asista la recitalul The Crimson ProjeKCt si preturi rezonabile. Biletul pentru fiecare zi este de 70 lei. Perioada: 10-12 iulie.

La bulgari, in munti

Nici vecinii de peste Dunare nu se lasa mai prejos. In Muntii Rdope, festivalul "Poienile din Munti" a ajuns la a IV-a editie. 123 de euro costa un abonament la festival, la care se adauga cheltuieli de transport si cazare. Perioada: 13-15 iunie.

Foto: festivalcorner.co.uk

Marius Jianu

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-05-24 00:00:00 - 2022-05-26 00:00:00