studentie.ro  » timp-liber » vacante » Vacanta in Bucuresti pentru bucuresteni la Complexul Studentesc Tei!

Vacanta in Bucuresti pentru bucuresteni la Complexul Studentesc Tei!

Publicat: 22 Oct 2014 | Vizualizari: 621

Fie ca studiezi in Bucuresti sau doar te gandesti sa vii intr-o vizita sa faci un “schimb de experienta” cu prietenii tai studenti in capitala, nu ar trebui sa scapi din vedere unul din locurile in care iti poti petrece timpul liber in modul cel mai frumos si sanatos posibil din orasul lui Bucur.


Asta pentru ca in Complexul Studentesc Tei, studentii se simt asemeni pestelui in apa datorita dotarilor special concepute pentru timpul liber al celor mai studiosi locuitori ai tarii. Terenuri de baschet si rugby in aer liber, mese de ping-pong si terenuri de tenis pe zgura, terenuri de fotbal dotate cu nocturna, toate sunt menite sa te incurajeze sa faci miscare in timpul tau liber si sa te mentii in forma pe durata studiilor. Pe langa terenurile sportive, complexul mai dispune de restaurante, terase, cluburi si piscine, in care iti poti petrece o zi ca o mini-vacanta.


Asadar, daca iti place sa te distrezi, dar nu poti sta locului nicio clipa, acesta este locu ideal in care sa iti consumi energiile tineretii. Partea si mai buna a complexului este ca dispune de locuri de cazare chiar in incinta acestuia.

Daca doresti totusi sa te cazezi in alta parte in Bucuresti, rezerva-ti un loc de cazare aici.Foto: helloromania.eu

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-11-25 00:00:00 - 2022-12-22 00:00:00