studentie.ro  » timp-liber » vacante » Vacanta la munte? Uite 3 destinatii care te asteapta!

Vacanta la munte? Uite 3 destinatii care te asteapta!

Publicat: 04 Aug 2014 | Vizualizari: 2152

Pentru o vacanta de vara in care sa te bucuri de racoarea padurilor seculare, sa admiri frumusetea unor creste montane si sa beneficiezi si de placerea unor distractii acvatice, poti programa o excursie intr-una din urmatoarele destinatii. Iata ce te asteapta!


1. Selva Val Gardena

Asezat la poalele muntilor Dolomiti, micutul orasel italian este destinatia preferata a turistilor din Europa. Peisajul magnific al Dolomitilor este completat de lacurile de la poalele muntilor, ca si de cabanele raspandite generos pe intreaga creasta a masivului. Poti escalada singur zona pe traseele bine marcate sau te poti deplasa pana in varf cu ajutorul telegondolei.


2. Kranjska Gora

Asezat la granita dintre Slovenia, Italia si Austria, Kranjska Goira este un mic orasel sloven care te cucereste atat prin peisaj, cat si prin traditiile populare. Frumusetea Alpilor este uluitoare, iar dificultatea traseelor variaza, lasand loc si pentru montaniarzii amatori care vor sa se aventureze pe potecile de munte. Orasul are doua hoteluri mari, Kompas si Ramada, ultimul avand si un Aquapark deschis recent.


3. Zakopane

Plasata in inima muntilor Tatra, statiunea montana Zakopane a devenit renumita prin prisma traditiilor populare din zona si a gastronomiei locale. De asemenea, parcul natural din aria sudica a masivului Tatra imbie la drumetii si aventuri montane. Zona este impanzita de cabane si pensiuni, iar in oras, hotelurile sunt dotate cu piscina si sali de sauna.

Foto: val-gardena.com

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-01-20 00:00:00 - 2022-02-06 00:00:00