CURS DE FORMARE ''COACH to COACH''
1/12235
calendar_month 31 Mar 2009, 00:00

Ungaria: 24- 30 iunie 2009
Scopul principal al cursului : sustinerea persoanelor cu experienta in lucrul cu tinerii, a liderilor de tineret si a persoanelor active in cadrul ONG-urilor care doresc imbunatatirea calitatii activitatilor legate de proiectele de schimburi de tineri (Actiunea 1.1), proiectelor de proiectele de initiativa ale tinerilor (Actiunea 1.2) si proiectelor de democratie participativa (Actiunea 1.3).
Dosarul de candidatura va contine urmatoarele 2 documente COMPLETATE in LIMBA ENGLEZA:
1. Formularul de candidatura SEMNAT de catre CANDIDAT (printat dupa ce e completat online)
2. CV format European sau Youthpass
Profilul candidatului:
- sa fie membru al unei organizatii nonguvernamentale de tineret
- sa detina cunostinte avansate de limba engleza (scris, vorbit)
- sa fie motivat in realizarea un proiect de schimburi / de initiativa a tinerilor/ de democratie participativa
- sa aiba varsta minima de 21 ani
Criterii de selectie:
- experienta in proiecte de schimburi de tineri (actiunea 1.1) sau de initiative ale tinerilor (actiunea 1.2) sau de democratie participativa (actiunea 1.3)
- experienta in lucrul cu tinerii
- motivatie si asteptari personale
- distributie geografica
- abilitati lingvistice
Conditii de participare:
- Numaul maxim de participanti din Romania: 2
- Preselectia va fi realizata de ANPCDEFP
- Selectia finala va fi realizata de AN din Ungaria
Nota:
1. Costurile de participare vor fi acoperite in totalitate si vor fi suportate de ANPCDEFP.
2. Candidatii selectionati vor trebui sa-si avanseze sumele necesare acoperirii costurilor de transport pana la locul de desfasurare al cursului, utilizand cel mai ieftin mijloc de transport: bilet de avion (clasa economic, low cost), bilet de tren clasa a II-a, etc. Aceste costuri vor fi rambursate de catre ANPCDEFP.
3. Suma de 10 euro va fi perceputa ca fiind co-finantarea participantilor la curs (si ea va fi retinuta din cheltuielile de transport , la decont).
4. Agentia Nationala din Ungaria va asigura costurile privind cazarea, masa participantilor, costurile aferente programului de activitatii si costurile de transport local.
Un interviu in limba engleza va fi de asemenea realizat telefonic cu persoanele preselectate (deci un numar de telefon de contact, eventual un numar de mobil, este foarte important).
Un interviu in limba engleza va fi de asemenea realizat telefonic cu persoanele preselectate (numar de telefon de contact, eventual un numar de mobil, este foarte important).
Data limita de trimitere atat pentru inscrierea ONLINE, cat si pentru trimiterea cu CONFIRMARE de PRIMIRE a dosarului de candidatura este : 17 APRILIE 2009 (data postei).
Adresa de trimitere a dosarului de candidatura cu CONFIRMARE de PRIMIRE este: Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale, Calea Serban Voda nr. 133, et. 3, sector 4, Bucuresti, cod 040205 cu specificatia Departamentul Tineret in Actiune-"Candidatura pentru Coach to Coach, Ungaria".