studentie.ro  »  Cariera  »  Cursuri / Certificari  »  Curs despre cum sa devii Manager de proiect

Curs despre cum sa devii Manager de proiect

8/88806
calendar_month 02 Sep 2010, 00:00

Centrul de formare profesionala, Universitatea de Vest "Vasile Goldis" organizeaza Programul de formare profesionala acreditat CNFPA - specializare pentru ocupatia MANAGER PROIECT, (cod ocupatii COR 241919) si ocupatia de ASISTENT MANAGER (cod ocupatii COR 343103), recunoscute de catre M.E.C.I. si de M.M.F.P.S.

Perioada de desfasurare: 3 luni.
Locul: Baia Mare, str. Culturii nr. 5

Cursul de Manager de Proiect este o imbinare a cursului de manager de proiect din domeniul afacerilor si managementul ciclului de proiect al Comisiei Europene, un accent deosebit punandu-se pe organizare si managementul de proiect al Fondurilor Structurale cu aplicatii pe Programele Operationale ale Uniunii Europene.

In timpul cursului, participantilor li se va da posibilitatea de a parcurge toate etapele unui proiect, de la previziune-planificare pana la evaluarea proiectului.

Cursul de Asistent Manager se adreseaza atat persoanelor care intentioneaza sa aplice pentru un post de asistent al directorului general sau al unui director de departament in cadrul unei firme, secretar cat si celor care se afla deja intr-o astfel de functie si simt nevoia imbogatirii si sistematizarii notiunilor cu care se opereaza in aceasta profesie atragatoare si tot mai solicitata pe piata fortei de munca din Romania.

Cursurile vor fi sustinute de traineri autorizati cu experienta foarte bogata in domeniu:

Lect. univ. dr. : Berlingher Vasile
Mitru Petre
Stet Mihaela
Ardelean Delia
Taxa de participare:
- 800 lei/curs Manager Proiect, cu posibilitatea de a plati in 2 rate.
- 700 lei/curs Asistent Manager, cu posibilitatea de a plati in 2 rate.

Taxa de participare acopera cheltuielile cu lectorii, materialele didactice, suportul de curs, taxele pentru participarea la examen.

Documente necesare inscrierii:
1. Certificat de nastere ( copie legalizata)
2. Certificat de casatorie, daca este cazul ( copie ).
3. Diploma de studii, cea mai recenta. ( copie legalizata).
4. Adeverinta de la medicul de familie ca este clinic sanatos.
5. C.I. ( copie ).
6. Chitanta reprezentand plata taxei de inscriere. (copie) inscrierile se fac la sediul firmei S.C. C.D.P. ARIS S.A., Str. Culturii, Nr. 5, Baia Mare sau la nr. de tel. 0262/215.720, 0744/786.348, 0733/944.011.