studentie.ro  »  Cariera  »  Cursuri / Certificari  »  CURS FORMATOR OFERIT DE ASEBUSS

CURS FORMATOR OFERIT DE ASEBUSS

7/75550
calendar_month 28 Ian 2010, 00:00

Acest curs intensiv, de 4 zile, se axeaza pe cele mai recente metode si abordari in formare si ofera participantilor o viziune de ansamblu asupra acestui proces, de la pregatire si organizare, la livrare si evaluare. Pe tot parcursul programului, participantii vor avea ocazia sa-si testeze noile abilitati prin aplicatii practice si exercitii.

La finalul acestui curs, absolventii vor deveni Formatori certificati CNPFA, conform ocupatiei de Formator din COR, conditie esentiala, conform legii educatiei adultilor (129/2000) pentru orice formator care doreste sa sustina cursuri incepand cu 1 ianuarie 2010.

Cui se adreseaza
Cursul se adreseaza celor care vor realiza si / sau sustine cursuri de formare profesionala pentru adulti.
Cursul e destinat atat formatorilor care doresc sa se pregateasca pentru aceasta profesie, cat si celor cu experienta, care vor sa deprinda cele mai recente abordari in formare.

Pe parcursul derularii acestui program de formare se vor urmari mai multe aspecte:

- Care sunt particularitatile invatarii adultilor
- Care sunt posibilele tipuri de cursanti, ce ii motiveaza si ce ii demotiveaza (cum putem sa "castigam" sau sa "pierdem" un participant in timpul unui curs)
- Care sunt metodele prin care putem capta atentia cursantilor
- Care e rolul formatorului
- Cum realizam evaluarea participantilor la curs si evaluarea programului de formare?

Obiective
1. Pregatirea formarii
2. Realizarea activitatilor de formare
3. Evaluarea participantilor la formare
4. Aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare

Durata: 24 h (4 zile)

Perioada:
29-30 ianuarie 2010, 5-6 februarie 2010
Cursurile se vor desfasura in intervalul orar 9.00 – 15.30.

Investitie
1.190 RON (exclusiv TVA) – 4 zile

200 RON (exclusiv TVA) - taxa examen absolvire

Taxa include suportul de curs, suportul logistic necesar in procesul educational, inclusiv examenul final, prajituri, cafea si racoritoare in zilele de curs.

Lector: Ecaterina Ariton

Ecaterina detine peste 11 ani de experienta in invatamant si, din 2002, activeaza in domeniul formarii profesionale a adultilor (5 ani ca organizator/conceptor/consultant formare si 2 ani ca expert superior in cadrul CNFPA). Este absolventa de programe postuniversitare si cursuri de Formare Formatori organizate de institutii din tara si din Elvetia, Danemarca, Olanda.

ASEBUSS este o institutie privata, independenta, autorizata si acreditata de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii pentru a organiza programe academice Activitatea ASEBUSS ofera peste 40 de programe educationale manageriale: module intensive, programe de certificare si cursuri adaptate cerintelor specifice ale companiilor.

Sursa: ASEBUSS