studentie.ro  »  Cariera  »  Cursuri / Certificari  »  Curs GRATUIT: 'Orientare in cariera, sa invatam din experienta celorlalti'

Curs GRATUIT: 'Orientare in cariera, sa invatam din experienta celorlalti'

8/80688
calendar_month 08 Apr 2010, 00:00

Asociatia Young Goldfish, in parteneriat cu Asociatia SIS, organizeaza luni, 12 aprilie 2010 intre orele 14.00 17.00 la Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti un curs GRATUIT de orientare si motivare in cariera.

Cursul de orientare si motivare in cariera dezvoltare personala este adresat tinerilor cu varste intre 17 si 25 de ani la inceput de cariera studenti si proaspat absolventi.

Cursul este interactiv si abordeaza urmatoarele subiecte:
Cum sa-ti alegi si sa-ti pregatesti profesia viitoare;
Cum sa cauti si sa obtii locul de munca dorit;
Cum sa scrii un CV, o scrisoare de intentie;
Cum sa te prezinti la un interviu;
Cum sa maximizezi succesul unui interviu;
Cum sa obtii ceea ce-ti doresti gandind pozitiv
Cum sa obtii rezultate pozitive in tot ceea ce faci
Un exemplu de CV de succes

Invitati speciali vor fi traineri ai companiei For People (www.forpeople.ro) care vor prezenta profesia de trainer, experiente de recrutare si selectie de personal si un CV poveste de succes.
Puteti sa participati si la programul de mentorat in care tineri cu experienta de cariera de minim 3-5 ani va vor raspunde la intrebari si va vor oferi sfaturi.

Daca vrei sa inveti sa pilotezi, ti iei un instructor de zbor; daca vrei sa sofezi, iti iei un instructor auto; daca vrei sa inveti intr-o profesie, iti gasesti un model de success care sa-ti fie mentor.

Pentru inscrieri la eveniment trimiteti un e-mail cu datele de contact (nume, telefon, e-mail), ocupatia (facultatea), varsta la adresa youngoldfish@gmail.com cu precizarea pentru inscrieri 12 aprilie.

Evenimentul face parte din Proiectul Orient Express desfasurat de Asociatia Young Goldfish in parteneriat cu Asociatia SIS si finantat de Fundatia Soros Romania.