studentie.ro  »  Cariera  »  Cursuri / Certificari  »  CURS TOT - FORMATOR DE FORMATOR

CURS TOT - FORMATOR DE FORMATOR

7/79836
calendar_month 22 Mar 2010, 00:00

Institutul de Training Studii si Cercetari PIMMJM in parteneriat cu International University for Holistic Studies - USA, organizeaza o noua grupa pentru Cursul de Specializare in ocupatia Formator de Formatori. Inscrierile pana in data de 25 martie 2010.

Oportunitati ale absolventilor: parteneriate cu ITSC, colaborarea in calitate de trainer in programe finantate din fonduri europene (in cadrul carora costul cursului se poate amortiza in 8 -15 ore predate).
Acreditare: CNFPA - Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Certificare: Dubla, CNFPA - MMFPS - MECTS + Certificat Romana/ Engleza ITSC in parteneriat cu IUHS-USA - Certificare ISO 9001 pe domeniul Formare profesionala a adultilor mentionata pe certificat.

Mentiuni speciale pe certificat: SO 2007, compatibilitatea cu def. Formatorului la Nivel European, Valabilitatea pe toate domeniile de competenta si nivelurile de calificare la care lucreaza formatorul (utile in proiecte europene).

Standarde: ISO 9001, SO 2007
Tip curs: Specializare
Durata Certificata pe diploma: 160 ore
Durata calendaristica: 8 saptamani
Durata cursurilor in sala de curs: 8 Module a 4 ore repartizate pe durata a 2 sfarsituri de saptamana (sambata si duminica). Pentru psihologi sau absolventii unor cursuri de comunicare/ dezvoltare persoanala, perfectionare in training Modulele 5-8 sunt optionale, necesitand prezenta obligatorie numai la primele 4 Module (1 sfarsit de saptamana).

Activitati practice: in sala de curs si on line coordonate de catre un tutore.
Numar de competente: 8 (toate competentele de formator conform SO 2007).
Locul: Tg-Mures sediul ITSC - Sala de curs
Data cursurilor: Modulele 1- 4 : 17-18 apr. 2010, Modulele 5-8: data se stabileste la primele module.
Data examenului de absolvire: aprox. 28-30 mai
Taxe standard: 1.800 lei + 300 lei taxa de examinare si dubla certificare.
Reduceri: 100 lei pentru grupa din Tg-Mures + 100 lei pentru plata integrala pana la inceperea cursului.
Modalitate de plata: 20% la inscriere diferenta pana la finalizarea cursului in cate transe doreste cursantul.
Posibilitati de cazare: Fundatii si pensiuni cu un tarif de 50-130 lei/ noapte.
Coffee break: in fiecare pauza, incluse in taxe.
Expert Senior Traineri: Radu Balanean si Lucia Cosa

In 2009 au absovit la ITSC peste 400 cursanti, din Bucuresti, Cluj, Timisoara, Miercurea Ciuc, Tg-Mures, Sibiu, Arad, Galati, Constanta, Baia Mare, Iasi si Botosani, si din toate domeniile de activitate: profesori universitari (medicina, teologie, psihologie etc. ), formatori in psihoterapie, inspectori scolari, inspectori scolari generali, directori de banci, primari, prefecti, angajati ai Ministerului de Interne, psihologi, medici, profesori, avocati, traducatori, ingineri, asistenti sociali, etc.

Detalii si inscrieri pe cursformatori. ro. Atasat formularul de inscriere.