studentie.ro  »  Info studentie  »  Asociatii studentesti  »  20 de ani de schimbare pozitiva adusa de AIESEC in Romania !

20 de ani de schimbare pozitiva adusa de AIESEC in Romania !

9/91985
calendar_month 04 Nov 2010, 00:00
AIESEC Romania celebreaza 20 de ani de schimbare pozitiva in societate in cadrul celei mai mari conferinţe de leadership din Romania ce va avea loc intre 25 si 28 noiembrie la Rin Grand Hotel in Bucuresti.

Cu o tradiţie de 20 de ani in dezvoltarea si promovarea potentialului de leadership al tinerilor, AIESEC Romania celebreaza in anul 2010 doua decenii in care a pus bazele unei noi generatii de lideri ai societatii romanesti.

De la inceputul anului 2010 si pana in prezent, AIESEC Romania a contribuit la implinirea acestei viziuni prin:

- Peste 400 de experiente internationale oferite tinerilor din Romania si din strainatate
- Peste 500 de pozitii de leadership
- Peste 1.000 de membri in reteaua AIESEC Romania
- 15 comitete locale
- Implicarea tinerilor din 40 de universitati din Romania in activitati de voluntariat pe temele leadership-ului si a internationalismului
- 60 de proiecte dezvoltate in toate comitetele locale
- Peste 300 de parteneri care sustin organizatia
- Peste 1.000 de Alumni AIESEC Romania

Cu aceasta ocazie, AIESEC Romania organizeaza o editie speciala a conferintei Romania Youth Leadership Forum care reuneste peste 400 de tineri membri ai organizatiei AIESEC din toate cele 15 centre universitare ale Romaniei (Arad, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Galati, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Targu-Mures, Timisoara) si are rolul de a inspira, motiva si educa tineri studenti in spiritul proactiv, antreprenorial si de leadership specific valorilor promovate de AIESEC.

Editia din acest an are un important rol de networking deoarece pune in legatura membrii, Alumni AIESEC Romania si reprezentantii companiilor partenere indeosebi prin evenimentele AIESEC 20 si Gala de Premiere, din 27 noiembrie.

Alaturi de cei 400 de tineri cu potential adunati in cadrul Romania Youth Leadership Forum, cu ocazia aniversarii a 20 de ani de existenta a organizatiei AIESEC Romania, conferinta va gazdui remarcabilul eveniment de celebrare AIESEC 20, care va strange in aceeasi incapere 150 de alumni din generatii diferite, parteneri AIESEC (companii, ONG-uri, organizatii guvernamentale), reprezentanti ai altor organizatii de tineret, precum si mentorii organizatiei noastre.

Scopul acestui moment special este de a crea contextul propice conectarii entitaților diferite care stau la baza dezvoltarii organizatiei noastre. Se urmareste astfel:

- Facilitarea schimbului de idei despre leadership pentru sustenabilitatea viitoare a organizatiei;
- Sustinerea invatarii inter-generatii;
- incurajarea interactiunii intre alumni, membrii, parteneri si alte organizatii de tineret pentru crearea unor noi perspective si pentru utilizarea diversitatii si valorii retelei nationale;
- Sarbatorirea cu mandrie a 20 de ani de activare a leadership-ului in AIESEC Romania;
- Cunoasterea companiilor si organizatiilor prezente intr-un cadru si o maniera cat mai placuta.