studentie.ro  »  Info studentie  »  Asociatii studentesti  »  20 de generatii de lideri se intalnesc la Romania Youth Leadership Forum 2010!

20 de generatii de lideri se intalnesc la Romania Youth Leadership Forum 2010!

9/92539
calendar_month 15 Nov 2010, 00:00
AIESEC Romania celebreaza 20 de ani de schimbare pozitiva in societate in cadrul celei mai mari conferinte de leadership din Romania ce va avea loc intre 25 si 28 noiembrie la Rin Grand Hotel in Bucuresti.

Cu o traditie de peste 18 ani, Romania Youth Leadership Forum, una dintre cele mai importante conferinte din reteaua AIESEC International, are rolul de a inspira, motiva si educa tineri studenti in spiritul proactiv, antreprenorial si de leadership specific valorilor promovate de AIESEC.

Training-urile si sesiunile acestei conferinte se impart in mai multe evenimente:
Inspire Leadership este momentul in care punem liderii de azi si liderii de maine in contact direct pentru a avea discutii tematice de interes comun.

Youth 2 Business Forum reprezinta interactiunea dintre mediul corporate din Romania si tinerii participanti la conferinta

AIESEC 20 este evenimentul care celebreaza 20 de ani de existenta AIESEC in Romania

Gala de premiere sau Awards Gala va avea loc sambata, 27 noiembrie 2010 si reprezinta momentul in care recunoastem valoarea atat in interiorul cat si in exteriorul organizatiei
Editia din acest an aduna in perioada 25 - 28 noiembrie in Bucuresti, peste 400 de tineri membri ai organizatiei AIESEC din toate cele 15 centre universitare ale Romaniei (Arad, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Galati, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Targu-Mures, Timisoara).

Scopul conferintei este de a oferi participantilor cadrul propice pentru a-si descoperi si dezvolta potentialul de leadership. In acest sens, pe parcursul celor 4 zile de activitati, tinerii vor avea acces la workshop-uri pe diverse tematici din sfera leadership-ului si antreprenoriatului, prezentate prin evenimentul Youth 2 Business Forum si totodata la discursuri motivationale ale unor personalitati pregnante din mediul social, precum Tudor Giurgiu, Alex Gavan, Cosmin Alexandru, Leslie Hawke, Ana Maria Hincu si Liana Buzea (Let’s Do It Romania). Lista companiilor care s-au alaturat pana in acest moment evenimentului poate fi consultata pe www.rylf2010.aiesec.ro/parteneri.html.

Romania Youth Leadership Forum are si un important rol de networking deoarece pune in legatura membrii, alumni AIESEC Romania si reprezentantii companiilor partenere indeosebi prin evenimentele AIESEC 20 si Gala de Premiere, din 27 noiembrie.

Pe langa cei 400 de tineri cu potential adunati in cadrul Romania Youth Leadership Forum, cu ocazia aniversarii a 20 de ani de existenta a organizatiei AIESEC Romania, conferinta va gazdui remarcabilul eveniment de celebrare AIESEC 20, care va strange in aceeasi incapere 150 de alumni din generatii diferite, parteneri AIESEC (companii, ONG-uri, organizatii guvernamentale) precum si mentorii organizatiei noastre.

Va invitam sa ne urmariti live pe www.rylf2010.aiesec.ro, incepand cu data de 25 Noiembrie 2010.

AIESEC este organizatia internationala prezenta in peste 100 de tari si teritorii la nivel global. In Romania, AIESEC (www.aiesec.ro) este prezenta in 15 orase, 40 de universitati, are peste 300 de parteneri in orasele mentionate mai sus si a dezvoltat peste 60 de proiecte. De la inceputul anului 2010 AIESEC Romania a oferit 400 de experiente internationale pentru tinerii romani si straini si peste 500 de pozitii de leadership celor 1.000 de membri ai organizatiei.