studentie.ro  » info-studentie » asociatii studentesti » AEGEE Bucuresti isi deschide portile prin lansarea campaniei de recrutare Ready to taste… Europe?

AEGEE Bucuresti isi deschide portile prin lansarea campaniei de recrutare Ready to taste… Europe?

Publicat: 25 Oct 2010 | Vizualizari: 2714

AEGEE este cea mai mare asociatie studenteasca din Europa, avand ca si ampuri de actiune: cetatenie activa; pace si stabilitate; schimburi culturale; educatie.


AEGEE [Association des Etats Generaux des Etudiants de l’Europe / Asociatia Studentilor Europeni], se lauda cu 250 filiale in 40 de tari din Europa, si aproximativ 15.000 de membri.


Credem in valorile europene precum comunicarea, mobilitatea si integrarea studentilor, dezvoltate intr-un cadru bazat pe cooperare, toleranta si respect reciproc, iar cu toate acestea am dezvoltat si aplicat proiecte precum YOUrope Needs YOU, Where does Europe end, Beyond Europe ai altele.

AEGEE Bucuresti este o antena AEGEE Europe si a lucrat la proiecte precum QUEST-iunea Bucuresti si YnterACT. Acum pregateste evenimente marete, Higher Education Days si Freedom of Press, la care va invitam sa luati parte.

Campania de recrutare iti ofera si reteta : European Events; Daring Projects; Intercultural Exchanges; Summer Universities; Wild Parties; Traveling.


Cu ajutorul curiozitatii voastre privind tehnici de Fund Raising, Human Resources si Public Relations putem intreprinde si implementa proiecte noi sau cele deja cunoscute, pe plan local sau international.


Studentii isi pot satura pofta de implicare activa, aplicand pe www.aegee-bucuresti.ro pana pe 23 octombrie.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-12-09 00:00:00 - 2023-01-06 00:00:00