AEGEE BUCURESTI SCOATE LA IVEALA EROUL DIN TINE!!!
4/4778
calendar_month 26 Sep 2007, 00:00
Ai visat vreodata sa fii ca Batman, Superman sau Catwoman? Ca poti transforma lumea in bine ca ei? Iata ca, in aceasta toamna, AEGEE Bucuresti iti da posibilitatea sa descoperi super-eroul din tine! Pentru ca orice membru AEGEE este un super-erou, o persoana care are posibilitatea sa faca o schimbare.
Cum ni te poti alatura? Este foarte simplu: primul pas este sa completezi formularul de aplicatie de pe situl www.aegee-bucuresti.ro in perioada 24 septembrie-21 octombrie. Apoi, urmareste cu atentie adresa de mail, pentru ca vei primi vesti de la noi, te vom invita la o discutie sa ne cunoastem mai bine. Daca ai nelamuriri sau doresti informatii suplimentare, nu ezita sa ne contactezi la hrwgus@yahoo.com.
Ce trebuie sa faci pentru a deveni membru? Faptul ca esti student te face candidatul ideal, iar dorinta de a a-ti dovedi super-puterile-adica entuziasmul, pasiunea si vointa de a te implica- este tot ce conteaza pentru noi.
Pentru cele mai noi informatii, acceaseaza situl http://www.aegee-bucuresti.ro/. Noi vrem sa fii super-erou. Tu ce mai astepti?