studentie.ro  »  Info studentie  »  Asociatii studentesti  »  AIESEC Sibiu la RYLF 2010

AIESEC Sibiu la RYLF 2010

9/93487
calendar_month 29 Nov 2010, 00:00
Ieri s-a terminat cea mai mare conferinta de leadership din Romania, Romanian Youth Leadership Forum. Aceasta a durat patru zile, intre 25 si 28 Noiembrie la Bucuresti, hotel Rin Grand Hotel.

Cele patru zile au constat in training-uri legate de leadership, management si nu in ultimul rand notiuni despre atitudine, exploatarea ideilor, feedback, lucru in echipa si management de proiect. Scopul conferintei a fost de a inspira, motiva si educa tineri studenti in spiritul proactiv, antreprenorial si de leadership specific valorilor promovate de AIESEC. Editia cu numarul 18 a adunat inca din prima zi aproximativ 500 de participanti din cele 15 comitete locale AIESEC. Sibiu a trimis 29 de participanti, 22 in sesiunile cu agenda dedicata exclusiv membrilor noi si alti 7 pe sesiunile de “Oldies”.

Alte cifre care maresc si mai mult importanta conferintei sunt urmatoarele:
- 15 parteneri AIESEC
- 9 personalitati din lumea sociala;
- 150 Alumni;

In ziua III a avut loc “AIESEC 20″ care celebreaza 20 de ani de existenta AIESEC in Romania s-a bucurat de prezenta a aproximativ 800 de participanti din randul Alumni (fosti membri AIESEC care au trecut prin intreaga experienta oferita de organizatie), membri si companii partenere. In cadrul evenimentului a avut loc si decernarea premiilor AIESEC Romania unde AIESEC Sibiu a fost nominalizat la trei premii, necastigand niciunul, sa speram ca anul viitor va fi unul mai prolific.

RYLF 2010 a fost si ultima conferinta AIESEC Romania din acest an, aceasta a lasat in urma impresii frumoase, zambete, lacrimi si multa inspiratie ce le va fi de folos pe viitor participantilor ce au asistat la prezentari de dimineata pana seara, notiuni ce vor fi puse in practica de-a lungul activitatilor in cea mai mare organizatie internationala de studenti din lume.