studentie.ro  » info-studentie » asociatii studentesti » ARE YOU READY TO TASTE EUROPE

ARE YOU READY TO TASTE EUROPE

Publicat: 29 Sep 2008 | Vizualizari: 894

Esti student si in sfarsit vrei sa te simti liber si independent? Esti nonconformist si dornic sa cunosti cat mai multe?
Vrei sa inveti si altceva decat ceea ce ti se ofera la facultate? Si, nu in ultimul rand, vrei sa te distrezi? Daca da, atunci Aociatia Studentilor Europeni iti ofera solutia locala ideala: AEGEE Bucuresti RECRUTEAZA!!!

Testeaza-ti limitele si acceseaza www.aegee-bucuresti.ro, pana pe 24 octombrie! Completeaza formularul de aplicare, iar noi te vom chema la un interviu ce iti va oferi sansa de a deveni noul boboc AEGEE-ist!
Evenimente, proiecte, calatorii, petreceri, atat la nivel local, cat si la nivel european, toate te asteapta intr-un cadru deschis, tolerant, unde cu siguranta te vei simti mai European!! Vei creste cu noi, vei deveni mai responsabil, mai comunicativ si vei avea parte de experiente noi si provocatoare!Asa ca nu mai sta pe ganduri! Viziteaza www.aegee-bucuresti.ro si afla cum poti deveni membru! AEGEE Bucuresti te asteapta!
Taste Europe and be European with AEGEE!!

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 3 - 5 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-02-14 00:00:00