studentie.ro  » info-studentie » asociatii studentesti » BRANDING ROMANIA

BRANDING ROMANIA

Publicat: 08 Mai 2008 | Vizualizari: 1212

Conceptul evenimentului
"Branding Romania Different Intelligent Powerful in Europe" este un proiect al clubului Liderii Mileniului Trei, aflat deja la a doua editie. In esenta, este vorba despre un seminar, unul asa cum nu ai mai vazut, creat de oameni tineri pentru oameni tineri.
De ce BR? E simplu, pentru ca era nevoie. Credem ca schimbarea si Brandingul de tara se realizeaza treptat, prin oameni si, cel mai important, vine din interior. Pentru ca lucrurile mici determina evenimente majore, vom incepe transmitand entuziasmul nostru si dorinta de aa face lucruria pas cu pas, fiecarui participant la tabara. E nevoie doar de o scanteie pentru ca magia sa se aprinda.

Cui se adreseaza BR?
Tuturor tinerilor cu varste cuprinse intre 15 si 25 de ani, indiferent de etnie, nationalitate sau experienta, care simt ca vor sa fie parte din schimbare. Incurajam tinerii inteligenti, cu initiativa, ce nu se tem sa ia atitudine intr-o lume aflata in continua miscare si sunt gata sa isi asume viitorul acestei tari.

In ce consta BR?
Timp de o saptamana participantii grupati pe 5 ateliere ( Educatie, Antreprenoriat, Comunicare, Cultura traditionala vs. Cultura urbana, Turism si mediu) vor dezbate impreuna cu traineri profesionisti problemele cu care se confrunta tara noastra in domeniile respective, cat si posibile solutii. In plus, in cadrul fiecarui atelier va fi invitat un expert care le va impartasi participantilor din experienta sa si le va sta la dispozitie pret de cateva ore, permitandu-le astfel sa arunce un ochi in interiorul lumii corporatiste, sa se documenteze pentru viitoarele proiecte si, cel mai important, sa stabileasca contacte pretioase. In urma acestor discutii, precum si a documentarii personale, tinerii vor concepe un proiect pe care il vor prezenta la finalul taberei si care va urma sa fie implementat de indata ce BR va lua sfarsit.Si, pentru ca noi credem cu tarie ca pentru a fi pusa in aplicare o viziune inovatoare aceasta trebuie sustinuta de o organizare cel putin la fel de buna, iar entuziasmul trebuie dublat de profesionalism, am pregatit un training intensiv pe project management care sa ii ajute pe tinerii manageri sa cladeasca pas cu pas un proiect de succes.Marturii:
Dincolo de toate "formalitatile", BR inseamna si distractie pe cinste. Combinatia de training si pool party, project management si talent show s-a dovedit a fi exact ceea ce trebuia pentru a transforma acest seminar de 7 zile intr-o experienta de neuitat. In fond, dupa o zi intreaga de lucru la proiecte, un party ca la carte chiar in creierul muntilor destinde perfect atmosfera si reincarca bateriile pentru inca o zi de "pus tara la cale". Cel putin asa au spus campionii de anul trecut: "Aici am descoperit o lume in care toti am fost frati, am fost lideri si sporitori, am intalnit persoane noi cu care sa imi impartasesc ideile si a fost o chestie de care toti aveam nevoie."

"Branding a fost tot ce am dorit si poate si mai mult.. Cred ca imi propusesem sa fiu mai retrasa, sa citesc etc. lucru pe care nu l-am reusit pentru ca am fost nevoita sa socializez si nu regret ."

"Tabara a fost ` trista` , aveam de toate : piscina, discoteca etc.As vrea sa vin si la anul!"

"Cel mai tare proiect la care am participat - bestial din toate punctele de vedere: zona, mancarea si mai ales trainerii!"

Ce vrem noi de la BR?
In primul rand vrem sa iti placa! Mai apoi, speram ca punandu-te in contact cu alti tineri la fel de activi si dornici de afirmare sa cream o retea nationala de lideri la care sa poti apela cu incredere. Mai mult decat atat, vrem ca la final sa fii mandru ca esti roman, sa ai incredere in ideile tale si in echipa cu care lucrezi, sa nu iti fie teama sa iei in mana fraiele care ghideaza evolutia Romaniei.

De ce sa aplici? Pentru ca iti doresti, pentru ca te tenteaza, pentru ca stii ca "un vis visat singur ramane un vis in timp ce un vis pe care il visam impreuna devine realitate" iar tie iti place sa visezi.

Inscrieri: 15 iunie (data limita)
Cand? 13-19 august 2008
Unde? la Poiana Pinului, judetul Buzau
Contact: www.clublmt.ro/branding/

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Cluj Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2023-02-05 00:00:00 - 2023-03-05 00:00:00