studentie.ro  » info-studentie » asociatii studentesti » CU ONE STEP FORWARD MAI APROAPE DE VIITOR ...

CU ONE STEP FORWARD MAI APROAPE DE VIITOR ...

Publicat: 14 Apr 2008 | Vizualizari: 1398

Ia A(l)titudine si iesi din nori!
Aceasta este provocarea pe care AIESEC Bucuresti o lanseaza in aceasta primavara cu ocazia evenimentului de training One Step Forward tuturor tinerilor dornici de o schimbare.Evenimentul One Step Forward aduce in prim plan studentilor o noua abordare a mediului de afaceri romanesc si isi doreste sa creeze o punte de legatura intre leaderii de astazi si cei de maine.

Incepand cu data de 16 aprilie studentii vor avea ocazia sa aprofundeze teme de antreprenoriat si management cu reprezentanti ai companiilor de top bucurestene. In zilele de 16 si 17 aprilie studentii sunt asteptati la Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Sala Transilvania, unde vor afla realiatea curenta a mediului de business autohton prin workshop-uri si dezbateri pe teme de Negociation & Sales si Leadership in Business.

In zilele de 19 si 20 aprilie participantii ce au contribuit activ la trainingurile precedente vor avea oportunitatea de a aprofunda trainingul printr-o serie de dezbateri oferite de alumni AIESEC .
Workshop-urile vor avea loc in cadrul Academiei de Studii Economice.

Ultima etapa a evenimentului One Step Forward consta in premierea cu diplome de participare a tuturor celor prezenti in cele 4 zile de training.Mai mult decat atat, 12 tineri ambitiosi vor avea sansa de a petrece o zi alaturi de manageri de top intr-una din cele 6 companii partenere AIESEC.

Daca esti student si vrei sa afli mai multe despre cum sa-ti creezi propria afacere, cum sa ai o cariera de success, cum sa devii leader-ul de maine, nu astepta schimbarea sa vina la tine ci participa la trainingurile din cadrul proiectului One Step Forward.

Mai multe detalii despre inscriere si eveniment se pot gasi pe site-ul One Step Forward.

Fa un pas inainte in cariera ta si inscrie-te la workshop-uri pana la data de 15 aprilie!
AIESEC este cea mai mare organizatie internationala de tineri, prezenta in 100 de tari si teritorii, cu peste 23.000 de membrii si 60 de ani de existenta. Scopul AIESEC este dezvoltarea liderilor care sa aiba mai tarziu impactul necesar in societate. In Bucuresti AIESEC are o experienta de 18 ani in proiecte dedicate studentilor si stagii internationale de practica.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2023-02-01 00:00:00 - 2023-02-03 00:00:00