studentie.ro  » info-studentie » asociatii studentesti » DESPRE NOI, LIDERII MILENIULUI TREI

DESPRE NOI, LIDERII MILENIULUI TREI

Publicat: 08 Mai 2008 | Vizualizari: 4685

Cine suntem:
Pe scurt, Clubul LMT este o organizatie neguvernamentala, apolitica, a unor oameni care vor sa ajute societatea romaneasca sa evolueze.
Plecand de la premiza ca "nu se poate mereu construi un viitor pentru tineri, dar se pot construi tinerii pantru viitor" Misiunea noastra e ca prin proiectele pe care le organizam sa actionam ca un instrument de legatura intre factorii educatie, cultura si civism, iar astfel sa ii motivam pe tineri sa ia atitudine si sa nu le fie teama sa se afirme in societate
Viziune:
"Sa determinam generatia noastra sa declanseze si sa isi assume schimbarea de care Romania are nevoie"


Istoric:
Ce inseamna LMT: Contrar credintei populare, leadershipul nu inseamna sa fi sef, ci implica incredere, respect, sisteme de valori, notiuni care, din pacate, nu fac parte din programa de la scola, dar sunt esentiale in evolutia armonioasa a oricarui tanar.
Astfel, in parteneriat cu Ministerul Educatiei si British Council, Fundatia CODECS pentru Leadership a initiat programul educational Liderii Mileniului Trei: o alternativa la educatia formala care, explicand coneptul de Leadership intr-o maniera interactiva, pe intelesul elevilor, sprijina dezvoltarea personala si profesionala a acestora.Una din inovatiile pe care le-a adus LMT in scolile si liceele din Romania a fost educatia "peer-to-peer". Invatatul prin joc, de la o persoana cu varsta foarte apropiata, maniera deschisa prin care tinerii traineri LMT abordau amateriaa, au facut ca magiai sa se raspandeasca cu o rapiditare uimitoare. Asadar, am vrut sa ducem arta Leadershipului la un alt nivel. Si s-a facut Club LMT!

Initial, in 2006, Clubul era constituit din 13 membri, absolventi ai modulelor LMT, de acolo si numele.Azi, in 2008, la mai putin de 2 ani si cateva proiecte distanta, suntem 43 din toata tara, cu varste cuprinse intre 16 si 22 de ani, trainer sau nu, dar cu totii pusi pe fapte mari.

Proiectele Club LMT:
Primul proiect de anvergura a fost in august 2007:
Branding Romania Asa cum vrei Tu!
- a fost o tabara seminar in care tinerii participanti, grupati pe 5 ateliere (Educatie, Comunicare, Antreprenoriat, Turism&Mediu, Familie) au dezbatut impreuna cu trainerii si expertii invitati, problemele cu care se confrunta tara noastra in fiecare domeniu. Ulterior, dupa trainingul intenisv de project management, participantii, grupati pe echipe, au initiat proiecte care sa vina ca solutii directe la problemele identificate in cursul taberei.Decembrie 2007:
Santa LMT
- a fost un spectacol de caritate emotionat in care chiar LMTistii au fost artistii, iar banii stransi din bilete au fost donati casei de copii Sf. NicolaeNoiembrie 2007 - Martie 2008
Student Career Pass
- un proiect de mare anvergura desfasurat in parteneriat cu VIP, HR vocational school, ORICUM si ASPSE ce le-a dat studentilor, tineri aspiranti la cariere de success, ocazia sa sa arunce un ochi in lumea corporatista, sa inteleaga conceptual de "cultura organizationala", sa reflecteze in mai buna cunostiinta de cauza asupra vocatiei pe care si-o aleg.

Ce urmeaza:
Branding Romania Different Intelligent Powerful in Europe:
- este o continuare a primei editii, BR-Asa cum vrei tu, de aceasta data cu mai multi participanti, ateliere si activitati noi si, cel mai important rezultat al editiei de anul trecut, cu finantare de la Comunitatea Europeana.
Cui se adreseaza: tuturor tinerilor cu varste cuprinse intre 15 si 25 de ani, ce nu se tem sa fie parte din schimbare
Unde: Poiana Pinului, Judetul Buzau
Cand: 13-19 august 2008
Cum aplici: intra pe www.clublmt.ro/branding , apoi descarca, completeaza si trimite-ne formularul de aplicare .
Te asteptam!
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-05 00:00:00 - 2023-03-04 00:00:00