studentie.ro  »  Info studentie  »  Asociatii studentesti  »  Dream Big! Draw a line, dream above it!

Dream Big! Draw a line, dream above it!

9/92730
calendar_month 17 Nov 2010, 00:00
Esti student? Vrei sa intri in contact cu CEOs din mediul business si sa afli povestile lor? Vrei sa faci un prim pas catre o cariera de succes?

Dream Big este un proiect organizat de Asociatia Studentilor Economisti din Romania (ASER) si a fost conceput pentru a incuraja tinerii economisti in a avea aspiratii dincolo de mediocritate. Aflat la prima editie, proiectul isi propune sa devina un instrument de incurajare a studentilor economisti in dezvoltarea viitoarei cariere, oferindu-le modele din cel mai inalt nivel profesional.

De ce Dream Big?

O problema in societatea contemporana romaneasca o constituie lipsa valorilor si a modelelor autentice. In plus, studentii sunt reticenti in a face primul pas pentru a cunoaste astfel de persoane. Proiectul faciliteaza accesul si comunicarea studentilor economisti cu diversi CEOs din mediul business.

Dream Big se va desfasura pe mai multe etape:

Participa la Big Talk pe 23 noiembrie, ora 12:00, unde vei intalni 4 CEOs recunoscuti: Alin Burcea - CEO Paralela 45, Marius Ghenea - CEO PC Fun, Sorin Mindrutescu - CEO Oracle, Wargha Enayati - CEO Centrul Medical Unirea.

Tot pe 23 noiembrie, de la 18:00, te asteptam la Dream Coffee! Vei purta discutii intr-un mediu informal cu: Tincuta Baltag - Director General Fundatia Dinu Patriciu, Calin Fusu - CEO Neogen, Vlad Stan - Fondator Vlad Stan & Partners.

Daca vrei mai mult, participa la Big Practice, o sesiune de training-uri pe Leadership, Public Speaking si Personal Branding, pe 24, 25 si 26 noiembrie. Iti vei dezvolta abilitatile profesionale alaturi de Iulian Olariu, Bogdan Grigore si Paul Olteanu.

Daca iti place sa visezi si nu vrei sa te opresti aici, intra in programul de coaching Dream Come True! Incepand cu 29 noiembrie, ii vei avea ca mentori pe Tincuta Baltag, Dragos Manac, Mihaela Feodorof, Radu Petrea, Wargha Enayati si multi altii, timp de 2 luni!

Aplica pana pe 19 noiembrie 2010 pe www.aser.ro/dreambig!

Despre ASER Bucuresti - www.aser.ro
Asociatia Studentilor Economisti din Romania este un ONG infiintat acum 12 ani, care doreste sa aduca o raza de schimbare in societate, sa dea posibilitatea studentilor de a se exprima, de a se dezvolta, de a se informa mai mult. Investim in educatie, in creativitate, in studentii care vor mai mult de la facultate, care sunt intr-o continua cautare de inovatie, in viitorii oameni de succes.

Lumea noastra exceleaza prin pasiunea si implicarea tinerilor de succes.