studentie.ro  » info-studentie » asociatii studentesti » ECONOSOFIA LANSEAZA PROIECTUL ECONOMICS THROUGH A MACROFYING GLASS

ECONOSOFIA LANSEAZA PROIECTUL ECONOMICS THROUGH A MACROFYING GLASS

Publicat: 18 Apr 2008 | Vizualizari: 1213

In perioada 5 - 14 mai, Clubul Econosofia, din cadrul Asociatiei Voluntari pentru Idei si Proiecte, organizeaza la Bucuresti cea de-a patra editie a proiectului Economics Through a Macrofying Glass.
Acesta se adreseaza studentilor pasionati de macroeconomie care doresc sa aprofundeze cunostintele acumulate in facultate si sa se dezvolte pe plan profesional.

Proiectul se desfasoara sub forma unor seminarii care au ca invitat principal pe Lajos Bokros, profesor la Central European University, consilier economic principal al Prim-ministrului Croatiei, fost director la Banca Mondiala, Ministru de Finante in Ungaria si Presedinte al Bursei de Valori din Budapesta. De asemnea vor fi invitati si Juan J. Fernandez-Ansola - FMI, Reprezentant Regional Principal pentru Romania si Bulgaria, Anca Paliu-Dragu - FMI, asistent economic, Florin Citu - ING, Director de Vanzari / Director Adjunct Piete de Capital, Florin Ilie - ING, Director Piete de Capital, Bogdan Baltazar - fost presedinte al BRD, Valentin Lazea - economist sef al BNR, Arabela Aprahamian - World Bank, Acting Country Manager pentru Romania, Ionut Dumitru - economist sef al Raiffeisen Bank.

Econosofia se bucura de sustinerea unor parteneri precum Bancpost, BDO Conti Audit, Lafarge si Kruger Brent ceea ce arata ca exista interes pentru educatia de nivel inalt si pentru cercetarea economica.

Economics through a Macrofying Glass urmareste sa incurajeze performanta si sa faciliteze interactiunea dintre studenti si factorii de decizie. In urma interviurilor, vor fi selectati 40 de studenti avand cunostinte solide de economie. Acestia vor avea ocazia sa se remarce in cadrul discutiilor cu invitatii, competitia fiind incurajata prin oferirea de premii de excelenta. Data limita pana la care se pot face inscrierile este 22 Aprilie 2008. Pentru mai multe detalii accesati emg.econosofia.org

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-01 00:00:00 - 2023-03-01 00:00:00