Leadership Talks te pune fata in fata cu oameni ale caror povesti sunt desprinse parca din carti
1/18934
calendar_month 21 Oct 2010, 00:00
Inceputul lunii noiembrie aduce prospetime si incredere in randul tinerilor aflati pe primele trepte in construirea unei cariere pline de succes.

Aflat la a treia editie, Leadership Talks este evenimentul inspirational avand drept scop motivarea tinerilor care isi doresc sa devina lideri intr-un anumit domeniu. Prin incercare, credinta in propriile idealuri si puterea de a isi asuma riscuri participantii vor face primii pasi spre reusita.

Pentru ca editiile anterioare au avut un succes inconfundabil, in 2010 evenimentul aduce o noua amploare editiei: mai multi speakeri, mai multe povesti de succes, mai multe exemple si sanse de a convinge participantii sa aiba curajul sa vrea mai mult de la viata.

Evenimentul care are loc intre 1 si 4 noiembrie va incepe cu o descriere a partenerilor evenimentului despre ce inseamna leadershipul in cadrul unei companii, cat de mult conteaza sa abordezi o strategie bine gandita si cum sa te mentii in top.

Apoi cele trei zile vor fi completate de povesti minunate de viata impartasite de lideri recunoscuti.
Ultima zi consta intr-o sesiune de traininguri atat pe partea de soft cat si de hard skills la care, prin implicarea in disctuii, participantii vor avea sansa sa se numere printre cele 50 de persoanecare vor beneficia de aceste workshopuri.

O atmosfera inconfundabila, oameni cu povesti rupte parca din carti, intrebari ce isi gasesc raspunsul pot ajuta tinerii sa desprinda adevarate lectii de viata. Anul acesta ca si speakeri vor fi :
- Andreea Esca (Jurnalist)
- Alexandru Tomescu (Violinist)
- Rucsandra Hurezeanu (CEO Ivatherm)
- Dragos Bucurenci (Activist ecologist)
- Alexandru Arsinel (Actor)
- Stela Popescu (Actor)
- Dumitru Prunariu (Cosmonaut)
- Razvan Crisan (Fondatorul Asociatiei ORICUM)
- Sandra Pralong (Fondatorul Fundatiei Synergy Communications and Synergetica)
- Calin Fusu (CEO Neogen)
- Ion Caramitru (Actor)
- Raluca - Ioana si Jacobus van Staden (Personalitati de stiinta)
- Houston Spencer (Marketing Vicepresident Alcatel-Lucent)
- Irina Schrotter ( Creatoare de moda)
- Leslie Hawke (Presidentele Asociatiei Ovidiu Rom)

Ne dorim sa includem si cea de-a treia editie Leadership Talks in categoria succeselor AIESEC Bucuresti prin atingerea obiectivelor impreuna cu tinerii participanti la eveniment. Tinerii interesati de evolutia ascendenta a carierei lor se pot inscrie pe http://www.leadership.aiesec.ro/ pana la data de 31 octombrie 2010.

Indrazneste sa crezi in tine!